ترکیب اسیدهای چرب و تعیین محتوای استرول های بذر سه گونه مریم گلی (.Salvia L) ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ترکیب اسیدهای چرب و تعیین محتوای استرول های بذر سه گونه مریم گلی (.Salvia L) ایران دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ترکیب اسیدهای چرب و تعیین محتوای استرول های بذر سه گونه مریم گلی (.Salvia L) ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ترکیب اسیدهای چرب و تعیین محتوای استرول های بذر سه گونه مریم گلی (.Salvia L) ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ترکیب اسیدهای چرب و تعیین محتوای استرول های بذر سه گونه مریم گلی (.Salvia L) ایران :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش های گیاهی (زیست شناسی ایران)

تعداد صفحات :۱۸

مریم گلی (.Salvia L) یکی از مهم ترین جنس های تیره نعناعیان (Lamiaceae) می باشد. اغلب گونه های این جنس دارای خواص دارویی بوده و در طب سنتی کاربرد های فراوانی دارند. با توجه به محدود بودن اطلاعات در خصوص مطالعه متابولیت های دارویی گیاهان مریم گلی، هدف تحقیق حاضر شناسایی و تعیین مقدار روغن، اجزای اسید چرب و استرول های بذر سه گونه مریم گلی ایران بود. روغن بذرهای رسیده گونه های مورد نظر با استفاده از دستگاه سوکسله و هگزان نرمال و استرول های آزاد و همیوغ آن ها با استفاده از حلال های مناسب استخراج شدند. شناسایی و تعیین محتوای اسیدهای چرب و استرول ها به روش کروماتوگرافی گازی انجام شد. پنج اسید چرب اصلی شناسایی شده در روغن بذر گونه های مورد مطالعه شامل آلفا-لینولنیک اسید (C18:3n3) (41.84±۰.۵۱-%۴۹.۲۸±۲.۲۸)، لینولئیک اسید (C18:2n6) (20.63±۰.۰۳-%۳۰.۲۵±۰.۳۶)، اولئیک اسید (C18:1n9) (14.02±۰.۷۲-%۱۹.۹۴±۰.۱۶)، استئاریک اسید (C18:0) (2.13±۰.۰۱-%۲.۴۱±۰.۰۶) و پالمیتیک اسید (C16:0) (3.77±۰.۰۷-%۶.۰۱±۰.۰۳) بودند. اسید های چرب امگا-۳ و امگا-۶ به ترتیب ۴۵.۵۸-%۴۹.۵۶ و ۲۰.۹۹-%۲۴.۴۵ کل اسید های چرب را در بذرها تشکیل می دادند. بیش ترین مقدار استرول کل در بذر S. virgata با ۳۸.۱۱ میلی گرم/۱۰۰ گرم وزن خشک و کمترین مقدار آن در بذر S. nemorosa با ۳۱.۵۹ میلی گرم/۱۰۰ گرم وزن خشک برآورد شد. همچنین بتا-سیتواسترول، استیگمااسترول و کمپسترول به عنوان استرول های اصلی بذرها شناسایی شدند. نتایج بدست آمده نشان می دهند که بذر گیاهان مریم گلی منابع مناسبی از روغن های گیاهی و غنی از اسیدهای چرب ضروری امگا-۳ (ALA) و امگا-۶ (LA) و همچنین استرول های دارویی چون بتا-سیتواسترول می باشند که می توان از آن ها در صنایع دارویی و غذایی بهره برد.

کلید واژه: مریم گلی (.Salvia L)، تیره نعناعیان، اسیدهای چرب امگا- ۳ و امگا- ۶، استرول های گیاهی، کروماتوگرافی گازی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.