اثر تیمار ساکارز بر روی پایداری کمپلکس آنتوسیانین-کوپیگمانت پیاز قرمز آذرشھر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر تیمار ساکارز بر روی پایداری کمپلکس آنتوسیانین-کوپیگمانت پیاز قرمز آذرشھر دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر تیمار ساکارز بر روی پایداری کمپلکس آنتوسیانین-کوپیگمانت پیاز قرمز آذرشھر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر تیمار ساکارز بر روی پایداری کمپلکس آنتوسیانین-کوپیگمانت پیاز قرمز آذرشھر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر تیمار ساکارز بر روی پایداری کمپلکس آنتوسیانین-کوپیگمانت پیاز قرمز آذرشھر :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش های گیاهی (زیست شناسی ایران)

تعداد صفحات :۱۳

آنتوسیانین ها زیرگروهی از فلاونوئیدها می باشند که در ایجاد رنگ های قرمز، بنفش و آبی در بسیاری از گلها، میوه ها و سبزیجات نقش دارند. پایداری رنگ آنتوسیانین ها به وسیله کوپیگمانتاسیون افزایش می یابد. کوپیگمانت ها مواد بی رنگی هستند که می توانند مجموعه هایرنگی با آنتوسیانین ها تشکیل دهند. تغییرات رنگ در میوه ها، سبزیجات و گل ها ممکن است از واکنش بین آنتوسیانین ها و ترکیبات آلی مختلف موجود در گیاهان عالی ایجاد شود. در این مطالعه کوپیگمانتاسیون آنتوسیانین پیاز قرمز آذرشهر با ۴ کوپیگمانت تانیک اسید، بنزوئیک اسید، کوماریک اسید و کافئیک اسید در ۵ غلظت صفر، ۱۲۰، ۲۴۰، ۴۸۰ و ۹۶۰ میلی گرم در لیتر مورد بررسی قرار گرفت، همچنین اثر کوپیگمانتاسیون بر غلظت کوپیگمانت و اثر قند روی کوپیگمانتاسیون آزمایش شد. کوپیگمانتاسیون آنتوسیانین منجر به افزایش اثر هایپرکرومیک (DA) و بت کرومیک شیفت ( Dmax) می شود. در این مطالعه تانیک اسید دارای بیشترین اثر هایپرکرومیک (۰.۰۹۳) و بنزوئیک اسید دارای پایین ترین اثر هایپرکرومیک (۰.۰۵۱) بود. کوپیگمانت ها بیشترین اثر را در بالاترین غلظت داشتند، همچنین غلظت پایین ساکارز (۱۰%) پایداری کمپلکس آنتوسیانین کوپیگمانت را افزایش داد. در این مطالعه، تانیک اسید در بین سایر کوپیگمانت ها، کوپیگمانت غالب بود.

کلید واژه: آنتوسیانین، ساکارز، کوپیگمانتاسیون، پیاز قرمز

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.