بررسی اثرات عصاره آبی سیر بر میزان بیان ژن و پروتئین TGF-b2 در بافت شبکیه چشم رت های نر دیابتی نوع ۱


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثرات عصاره آبی سیر بر میزان بیان ژن و پروتئین TGF-b2 در بافت شبکیه چشم رت های نر دیابتی نوع ۱ دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثرات عصاره آبی سیر بر میزان بیان ژن و پروتئین TGF-b2 در بافت شبکیه چشم رت های نر دیابتی نوع ۱  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثرات عصاره آبی سیر بر میزان بیان ژن و پروتئین TGF-b2 در بافت شبکیه چشم رت های نر دیابتی نوع ۱،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثرات عصاره آبی سیر بر میزان بیان ژن و پروتئین TGF-b2 در بافت شبکیه چشم رت های نر دیابتی نوع ۱ :

سال انتشار : ۱۳۹۶

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی همدان

تعداد صفحات :۸

مقدمه: رتینوپاتی یکی از مهم ترین عوارض دیابت ملیتوس می باشد که در نتیجه هیپرگلیسمی مزمن، استرس اکسیداتیو و التهاب ایجاد می شود. فاکتور رشد توموری (TGF-b2) یکی از فاکتورهای مهم دخیل در مسیر التهاب ناشی از هیپرگلیسمی می باشد. از طرفی سیر به عنوان یک ترکیب گیاهی پرمصرف در رژیم غذایی ایرانیان به حساب می آید که اثرات هیپوگلیسمیک و آنتی اکسیدانی دارد، لذا در این مطالعه اثرات عصاره آبی این گیاه در میزان بیان ژن و پروتئین TGF-b2 در رت های دیابتی نوع ۱ مورد مطالعه قرار گرفته است.روش کار: در این مطالعه تجربی بیست و چهار رت نر نژاد ویستار به چهار گروه ۶ تایی کنترل سالم، دیابتی نوع ۱، دیابتی نوع ۱ درمان شده با عصاره سیر و کنترل سیر تقسیم شدند. برای القا دیابت از استرپتوزوتوسین (۶۵mg/kg) (STZ) استفاده شد و هفت روز بعد از تزریق، میزان قند خون در رت ها توسط گلوکومتر اندازه گیری شد. قند بالاتر از۳۰۰mg/dL به عنوان دیابت نوع ۱ در نظر گرفته شد. تیمار رت ها توسط عصاره آبی سیر (۱ml/100g) به صورت گاواژ به مدت ۳۰ روز انجام شد. در پایان زمان تیمار، نمونه سرم آنها جداسازی شد و جهت سنجش میزان گلوکز در -۲۰oC ذخیره گردید. همچنین چشم رت ها و سپس بافت شبکیه آن ها سریعا خارج شد و در -۷۰oC برای بررسی بیان ژن و میزان پروتئین، ذخیره شد. جهت بررسی بیان ژن، استخراج RNA، سنتز cDNA و Real time PCR انجام شد. جهت سنجش میزان پروتئین TGF-b2 از روش الایزا استفاده شد.یافته ها: میزان بیان ژن TGF-b2 در رت های دیابتی، افزایش ۱.۳۷برابری را نسبت به گروه کنترل نشان داد، در حالیکه در رت های دیابتی تیمار شده با عصاره سیر، کاهش ۱.۹۶ برابری نسبت به گروه دیابتی درمان نشده مشاهده گردید. میزان پروتئین TGF-b2 در رت های دیابتی، افزایش ۳.۰۸ برابری را نسبت به گروه کنترل نشان داد، در حالیکه در رت های دیابتی تیمار شده با عصاره سیر، کاهش ۲.۵۶ برابری نسبت به گروه دیابتی درمان نشده مشاهده گردید.نتیجهگیری: عصاره سیر سبب کاهش معنی دار سطح TGF-b2 در بافت شبکیه رت های دیابتی شده است. از آنجائیکه TGF-b2 یک فاکتور اساسی در ایجاد التهاب و آسیب به شبکیه می باشد، لذا می توان انتظار داشت که مصرف سیر، با کاهش میزان این پروتئین بتواند در تقلیل عوارض دیابت موثر باشد.

کلید واژه: دیابت شیرین نوع ۱، سیر، شبکیه، رت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.