اثر سطوح مختلف پروتیین جیره غذایی و شوری های متفاوت آب بر شاخص های بیوشیمیایی همولنف میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei) جوان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر سطوح مختلف پروتیین جیره غذایی و شوری های متفاوت آب بر شاخص های بیوشیمیایی همولنف میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei) جوان دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر سطوح مختلف پروتیین جیره غذایی و شوری های متفاوت آب بر شاخص های بیوشیمیایی همولنف میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei) جوان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر سطوح مختلف پروتیین جیره غذایی و شوری های متفاوت آب بر شاخص های بیوشیمیایی همولنف میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei) جوان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر سطوح مختلف پروتیین جیره غذایی و شوری های متفاوت آب بر شاخص های بیوشیمیایی همولنف میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei) جوان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی شیلات ایران (فارسی)

تعداد صفحات :۹

در مطالعه حاضر شاخص های بیوشیمیایی همولنف میگوی پاسفید غربی (Litopenaeus vannamei) با سه سطح متفاوت پروتیین جیره غذایی (۴۵ و ۳۵، %۲۵) در سه سطح شوری آب پرورشی (۳۲-۳۵ ppt و ۱۲-۱۵ و ۰-۳) مورد بررسی قرار گرفت. بدین منظور تعداد ۳۵۰۰ قطعه میگو با متوسط وزن و طول اولیه ۵.۵۵±۰.۱۸ گرم و ۸.۸۱±۰.۱۵ سانتی متر در ۲۷ مخزن بتنی با ظرفیت ۱۰ تن (طول: ۶۰۰ cm، عرض: ۱۷۰ cm و ارتفاع: ۱۰۰ cm) مورد آزمایش قرار گرفتند. میگوها ۴ بار در روز در حد اشباع به مدت ۵۶ روز تغذیه گردیدند. نتایج نشان داد که در سطوح ۳۵ و %۴۵ پروتیین جیره غذایی و شوری آب ۳۲-۳۵ قسمت در هزار میزان پروتیین، اوره، لیپوپروتیین با چگالی بالا و لیپوپروتیین با چگالی پایین افزایش پیدا کرد و تحت تاثیر برهم کنش هر دو عامل متغیر قرار گرفتند (p0.05). علاوه بر این، سطح کلسترول و تری گلیسرید نیز به طور معناداری در تیمار حاوی %۴۵ پروتیین و شوری ۳۲-۳۵ ppt بالاتر بود. همچنین میزان گلوکز همولنف نیز تنها ارتباطی معکوس را با افزایش پروتیین جیره غذایی نشان داد (p0.05). قابل ذکر است که سطوح متفاوت و برهم کنش هر دو عامل متغیر مورد آزمایش نیز بر میزان اسید اوریک همولنف اثری نداشت. در مطالعه حاضر بهترین سطوح شاخص های بیوشیمیایی همولنف در جیره غذایی حاوی ۳۵ درصد پروتیین و شوری ۳۲-۳۵ ppt به دست آمد و در این سطوح کمترین استرس به میگو وارد شد.

کلید واژه: پروتئین، شوری، شاخص های بیوشیمیایی همولنف، Litopenaus vannamei

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.