تاثیر کنترا مکانیکی و شیمیایی علف های هرز بر عملکرد پیاز خوراکی (.Allium cepa L) در کشت نشائی پائیزه استان هرمزگان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تاثیر کنترا مکانیکی و شیمیایی علف های هرز بر عملکرد پیاز خوراکی (.Allium cepa L) در کشت نشائی پائیزه استان هرمزگان دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تاثیر کنترا مکانیکی و شیمیایی علف های هرز بر عملکرد پیاز خوراکی (.Allium cepa L) در کشت نشائی پائیزه استان هرمزگان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر کنترا مکانیکی و شیمیایی علف های هرز بر عملکرد پیاز خوراکی (.Allium cepa L) در کشت نشائی پائیزه استان هرمزگان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تاثیر کنترا مکانیکی و شیمیایی علف های هرز بر عملکرد پیاز خوراکی (.Allium cepa L) در کشت نشائی پائیزه استان هرمزگان :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش علف های هرز
تعداد صفحات :۱۷
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (pdf) مراجعه فرمایید.
کلید واژه: اکسادیازون، اکسیفلورفن، ایوکسینیل، علف هرز، عملکرد و وجین
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.