حل مدل ریاضی جدید برای مساله مسیریابی وسایل نقلیه چند هدفه و چند قرارگاهی با الگوریتم ژنتیک مرتب شده غیرمغلوب


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 حل مدل ریاضی جدید برای مساله مسیریابی وسایل نقلیه چند هدفه و چند قرارگاهی با الگوریتم ژنتیک مرتب شده غیرمغلوب دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد حل مدل ریاضی جدید برای مساله مسیریابی وسایل نقلیه چند هدفه و چند قرارگاهی با الگوریتم ژنتیک مرتب شده غیرمغلوب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی حل مدل ریاضی جدید برای مساله مسیریابی وسایل نقلیه چند هدفه و چند قرارگاهی با الگوریتم ژنتیک مرتب شده غیرمغلوب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن حل مدل ریاضی جدید برای مساله مسیریابی وسایل نقلیه چند هدفه و چند قرارگاهی با الگوریتم ژنتیک مرتب شده غیرمغلوب :

سال انتشار : و ۱۳۹۴

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش های مهندسی صنایع در سیستم های تولید

تعداد صفحات :۱۲

مساله مسیریابی وسایل نقلیه در حالت های متنوعی قابل بررسی است که دو نوع بسیار مهم و کاربردی از این مسایل، مساله مسیریابی وسایل نقلیه با پنجره زمانی سخت و مسیریابی وسایل نقیله چند قرارگاهی با وسایل نقلیه متفاوت می باشد. بیشتر مسایلی که در این زمینه ها مطرح شده اند، مربوط به مسایل تک هدفه با هدف حداقل کردن هزینه می باشند، اما پیچیدگی های مسایل واقعی عموما کاربرد مسایل تک هدفه را به چالش می کشد. از این رو در این مقاله برای انطباق مسایل با دنیای واقعی، در ابتدا یک مدل چند هدفه ارائه می گردد که در آن علاوه بر حداقل کردن هزینه های کل، عدم تعادل در فواصل سفر و عدم تعادل در بار وسایل نقیله نیز مد نظر قرار می گیرد. از آنجایی که این مساله جزء مسایل NP -سخت می باشد، به منظور حل مدل ارائه شده از الگوریتم ژنتیک مرتب شده غیرمغلوب استفاده شده است. در نهایت برای نشان دادن کارآیی الگوریتم پیشنهادی، جواب های به دست آمده در ابعاد کوچک با جواب های به دست آمده از روش محدودیت اپسیلون مقایسه شد. نتایج به دست آمده، نشان می دهند که درصد خطای توابع هدف نسبت به روش محدودیت اپسیلون در تمامی مسایل حل شده کمتر از ۴ درصد می باشد که این موضوع کارآیی الگوریتم پیشنهادی را نشان می دهد.

کلید واژه: مسیریابی وسایل نقلیه، چند قرارگاهی، پنجره زمانی، محدودیت اپسیلون، بهینه سازی چندهدفه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.