طرح توجیهی تولید بستنی چوبی ظرفیت ۱۰ میلیون در سال


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل پی دی اف
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل PDF (پی دی اف) ارائه میگردد

 طرح توجیهی تولید بستنی چوبی ظرفیت ۱۰ میلیون در سال دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در PDF می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پی دی اف طرح توجیهی تولید بستنی چوبی ظرفیت ۱۰ میلیون در سال  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز طرح توجیهی تولید بستنی چوبی ظرفیت ۱۰ میلیون در سال۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی طرح توجیهی تولید بستنی چوبی ظرفیت ۱۰ میلیون در سال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن طرح توجیهی تولید بستنی چوبی ظرفیت ۱۰ میلیون در سال :

مقدمه:

بستنی یک فرآورده شیرینی لذیذ ، مطبوع و خوشایند ذائقه است که در

تمام فصول سال مخصوصا بهار در تابستان و بهار مصرف فراوان دارد. اگر

بستنی به نحوه بهداشتی و با رعایت اصول استاندارد تهیه ، بسته بندی و

به دست مصرف کنندگان برسد. علاوه بر ایفا نقش یک فرآیند تفننی ، منبع

سرشاری از امواد انرژی زا جهت سوخت و ساز بدن نیز خواهد بود.بستنی

در انواع مختلف خود، به قشر خاصی از جامعه محدود نبوده و کلیه افراد،

بخصوص طبقات جوان تر، مصرف کنندگان عمده آن محسوب می گردند.

صنعت بستنی سازی در سالهای اخیر در نیل پیشرفت و تکمیل یخچالها و

گسترش آگهی های تجاری و بازرگانی و باتوجه به ترکیب محصول و

بسته بندی و … در بسیاری از کشورهای جهان توسعه یافته است.

بستنی سازی در ایران در ابتدا در کارگاه های کوچک و قنادی ها بصورت

سنتی انجام گرفت با این صنعت همزمان با تاسیس کارخانه شیر

پاستوریزه در سال ۱۳۵۵۵ بوده است.در ضمن از آنجایی که این محصول

غذایی دارای مصرف عمومی است رعایت استاندارد های تعیین شده

توسط دستگاه های ذیربط الزامی می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.