پاورپوینت پایش برنامه میزان ید در سطح تولید


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل فشرده
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 پاورپوینت پایش برنامه میزان ید در سطح تولید دارای ۱۰ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پاورپوینت پایش برنامه میزان ید در سطح تولید  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز پاورپوینت پایش برنامه میزان ید در سطح تولید۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی پاورپوینت پایش برنامه میزان ید در سطح تولید،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پاورپوینت پایش برنامه میزان ید در سطح تولید :

نوع فایل: پاورپوینت (قابل ویرایش)

قسمتی از متن پاورپوینت :

تعداد اسلاید : ۱۰ صفحه

پا یش برنامه میزان ید در سطح تولید پا یش برنامه میزان ید در سطح تولید هدف:حصول اطمینان از میزان ید نمک-خلوص نمک وسایر ویژ گیهای نمک ید دار و روند اجرای برنامه حین تولید وظیفه تولید کننده نمک در خصوص پایش در صورت وجود بسته بندی مناسب وسپری نشدن زمان زیاد جهت حمل و نقل نمک چنا نچه میزان نمک کافی باشد ید کافی به مصرف کننده میرسد پس کنترل کیفیت طی مراحل تولید بسیار مهم خواهد بودوبرای تضمین مو ضوع:۱-تهیه یدات پتاسیم از بهترین نوع ۲-انبار صحیح بسته های یدات پتاسیم بطور صحیح انبار شوند تا از الوده شدن یا کاهش میزان یدات قبل از مخلوط شدن جلوگیری شود ۳-منبع تهیه نمک چنا نچه سنگ نمک معدن –دریاچه باشد خلوص بالایی داشته وبسته بندی ان مطا بق استاندارد باشد اندازه گیری میزان ید موجود در نمک در خط تولید۳بار در هر شیفت کاری ید سنجی و ثبت در دفتر ازمایشگاه انجام ازمایشات از نظر خلوص –میزان رطوبت –تعیین مواد نا محلول و میزان سولفات در جدول ذیل استانداردها ذکر شده است . وظیفه بازرسین بهداشت محیط جهت کنترل مراکز عرضه کنترل نام نمک و لیست نمودن نمکهای موجود در منطقه تحت پوشش و مقایسه آن با لیست نمکهای مجاز و اگر بسته نمکی بدون مجوز تولید یا پروانه غیر مجاز بود و یا نام نمک در لیست نمکهای مجاز ثبت نشده باشد بدون نمونه گیریو با تنظیم صورت مجلس به مراجع قضایی معرفی نماید تا از توزیع این نمک جلوگیری شود.
نمونه برداری و انتخاب نوع نمک خوراکی جهت ارسال به آزمایشگاه . در سال حداقل از کلیه نمونه های موجود در مرکز حداقل یک نمونه از نمکهای موجود در سطح عرضه نمونه برداری انجام گیرد .
نمونه نمکی که کارشناسان اداره نظارت از سطح تولید و نمونه نمکی که کارشناسان بهداشت محیط در سطح عرضه و توزیع نمونه برداری شده از طریق مرکز بهداشت شهرستان جهت تعیین میزان ید به آزمایشگاه ارسال می شود .
در سطح خانوارهای روستایی :
بهورز در سرشماری اول سال از نمک معرفی شده نمونه برداری کرده و توسط کیت یدسنج میزان ید نمک را اندازه گیری می نماید و ثبت موارد در فرم مربوطه و ارائه آمار به شبکه بهداشت و درمان شهرستان .
در هر فصل حداقل ۲۵ درصد از کل مراکز تهیه و توزیع و در طی سال کلیه مراکز یکبار یدسنجی شونده . توجه درصد خلوص نمکهای تصفیه شده باید ۲/۹۹ باشد.
پروانه های ساخت صادره برای نمک های خوراکی غیر تصفیه مربوط به نمک کوبی ها از درجه اعتبار ساقط می باشد به گونه ای که پروانه ساخت این واحدها از سال ۱۳۸۱ تمدید نشده است .
واحدهای تولید کننده نمک تصفیه شده یددار می توانند نمک تصفیه شده یددار را تا اوزان ۵ کیلوگرم در بسته بندی قابل قبول مطابق با استاندارد جهت مصارف اماکن عمومی از قبیل رستوران ها، پادگان ها، هتلها ، بیمارستان ها و … عرضه نمایند .


توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.