پاورپوینت بیماری هتروفیس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل فشرده
2120
9 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 پاورپوینت بیماری هتروفیس دارای ۱۱ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پاورپوینت بیماری هتروفیس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز پاورپوینت بیماری هتروفیس۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی پاورپوینت بیماری هتروفیس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پاورپوینت بیماری هتروفیس :

نوع فایل: پاورپوینت (قابل ویرایش)

قسمتی از متن پاورپوینت :

تعداد اسلاید : ۱۱ صفحه

بیماری هتروفیس هتروفیس نام بیماری: هتروفیازیس چرخه زندگی این کرم انکل طبیعی انسان و پستانداران ماهیخوار اهلی و وحشی است.
این ترماتود گلابی شکل و خاکستری رنگ با خصوصیات زیر شناسایی می شود:
(۱) اندازه کوچک ۱/۳ در ۵/. میلی متر
(۲) کوتیکول پوشیده از خارهای پولک مانند
(۳) یک بادکش بزرگ مرکزی در قسمت قدامی ثلث میانی بدن
(۴) بادکش تناسلی قابل برجسته شدن و غیر چسبنده، در حد خلفی بادکش شکمی
(۵) دو بیضه ی تخم مرغی و پهلو به پهلو در ۱/۳ خلفی بدن، تخم قهوه ای روشن، با غشاء ضخیم و دریچه دار کرم در مرحله خروج از بدن حاوی میراسیدیوم کاملا رشد یافته است.
پوسته ی تخم دارای خمیدگی ملایم در اطراف دریچه و گاه یک تکمه در قطب خلفی است.

تخمهای کلونورکیس به علت دو انتهای پهن تر، نامشخص بودن برجستگی های اپرکولی و رشد کمتر خار انتهایی، از تخهای هتروفیس متمایز می شوند. کرم بالغ در قسمت میانی روده ی کوچک زندگی می کند کرم معمولا در مجرا و گاهی چسبیده به مخاط و بین پرزها دیده می شود و مواد غذایی خود را، به طور مشخص، از ترشحات و محتویات روده به دست می آورد. دوره ی زندگی کرم کوتاه است.
میزبانان واسط اول حلزونهای آب شور، پیرنلا در مصر و کریتیدا در ژاپن می باشند.

میزبانان واسط دوم ماهی اغلب موگیل ( شاه ماهی) و تیلاپیا در مصر و موگیل و آکانتوگوبیس در ژاپن می باشند.

تخم توسط حلزون، احتمالا خورده می شود و در بدن آن پشت سر هم تبدیل به اسپوروسیست، ردی و سرکر می شود.
سرکر پس از ترک حلزون بر روی فلس ها، باله ها، دم، برونش ها، و یا به وفور کمتری در عضلات ماهی حساس، داخل کیست شده و به صورت متاسرکر در می آید.

با خوردن ماهی خام یا نیم پز توسط میزبان قطعی متاسرکر از کیست خارج شده و در طی یک هفته تبدیل به کرم بالغ می شود.
همه گیر شناسی و بیماریزایی انسان با خوردن شاه ماهی تازه، خام و آلوده، یا فسیخ (شاه ماهی نمک سود شده) در کمتر از ۱۴ روز مبتلا به عفونت می شود.


توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.