پاورپوینت گذری بر چند معضل اجتماعی (سرقت روسپیگری اعتیاد طلاق)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل فشرده
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 پاورپوینت گذری بر چند معضل اجتماعی (سرقت روسپیگری اعتیاد طلاق) دارای ۷۸ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پاورپوینت گذری بر چند معضل اجتماعی (سرقت روسپیگری اعتیاد طلاق)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز پاورپوینت گذری بر چند معضل اجتماعی (سرقت روسپیگری اعتیاد طلاق)۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی پاورپوینت گذری بر چند معضل اجتماعی (سرقت روسپیگری اعتیاد طلاق)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پاورپوینت گذری بر چند معضل اجتماعی (سرقت روسپیگری اعتیاد طلاق) :

سرقت

روسپیگری

اعتیاد

طلاق

سرقت:

سرقت از با سابقه ترین جرایم بشری است که درجامعه های مختلف به شیوه های گوناگون دیده می شود. این پدیده در طول زمان دستخوش دگرگونیها و تغییرات زیادی شده. امام تنها چیزی که از بدو پیدایی و شکل گیری آن تا کنون ثابت مانده، زشتی و مذموم یودن ماهیت آن است. با گذشت زمان ، شیوه ها و روشهای سرقت، نوع اموال و اشیاء مسروقه و وسایل و ابزار مورد استفاده برای ارتکاب سرقت تغییر یافته، به طوری که امروزه برخی از سارقان از آخرین تکنیکها و تکنولوژیها برای پیشبرد کار خود استفاده می کنند. به همین لحاظ، شیوه های مقابله و روشهای برخورد با آنها متناسب با دگرگونیهای سرقت متحول شده است. به تعبیر دیگر، چون در عصر ما موارد و وسایل گوناگون سرقت و گرایش به آن تغییر یافته، مقابله باآن نیز دشوار تر شده است.

علل وانگیزه های روانی–عاطفی سرقت

۱- فقر عاطفی: فقر عاطفی از عوامل فردی سرقت است. کودکانی که از اختلالات عاطفی شدید رنج می برند، معمولاً در خانواده هایی رشد یافته اند که در اثر طلاق از هم پاشیده شده یا والدین و تبعیض بین فرزندان حالتهایی چون انزواطلبی، افسردگی و اختلالات رفتاری در کودکان به وجود می آورد و این عوامل به نوبه خود ارتکاب جرم را تسهیل می کند.

۲- ناکامی: ناکامی یا محرومیت اصطلاحی است که درزمینه شکست در ارضای تمایلات به کار می رود و مراد از عدم امکان نیل به هدف است.

۳- حسادت: حسد آرزوی زوال نعمت برای دیگران است. گاه فد با توجه به عدم امکان دستیابی به موقعیت و منزلت دیگران رشک و حسد می برد و چون نمی تواند به مانند صاحبان اموال مالک آنها گردد، دست به دزدی می زند.

۴- تجربه های دوران کودکی:

۵- احساس ناامنی:

۶- پرخاشگری:

۷- خودنمایی:

۸- محبت زیاد:

علل اجتماعی – اقتصادی سرقت

۱- فقر مادی: فقرو محرومیت مادی را شاید بتوان گفت از مهمترین عوامل به وجود اورنده سرقت است. فردی که دچار این آسیب اجتماعی است از یک سو از لحاظ روانی احساس حقارت و مغبون بودن می کند از جامعه طلبکار می شود، از سوی دیگر چون جامعه را مسوول محرومیت و فقر خود می پندارد، نوعی احساس انتقام کشی در او پرورش می یابد . به این ترتیب، کوشش او برای فقرزدایی چه بسا در مجاری غیر قانونی و ضد اجتماعی افتاده به سرقت، یا جنایت کشیده شود.

۲- فقر فرهنگی: روان شناسان اجتماعی جرم و کجرویها را سرپیچی از هنجارها رسمها، سنتها، و قوانین جامعه می دانند. رسمها و سنتها و قوانین هر جامعه به عنوان مجموعه ای از ارزشهای فرهنگی آگاهانه یا ناآگاهانه است که از نسلهای قبل به نسلهای بعد منتقل می شود، مورد احترام است، و تجاوز به آن جرم محسوب می گردد.

۳- طبقاتی بودن جامعه و نابرابریهای اجتماعی:

۴- شهرنشینی و زاغه نشینی:

۵- از هم پاشیدگی خانواده و عدم امنیت عاطفی کودک:

۶- معاشرت با دوستان ناباب:

روسپیگری وانحرافات جنسی

روسپیگری وانحرافات جنسی از کهن ترین و باسابقه ترین کجرویهای بشری است که ردپای آن رامی توان درطول تاریخ مشاهده کرد. تاریخ ازانحرافهای جنسی ونقش آنها درزندگی اقوام و جامعه ها نشانه های بسیار در سینه دارد. فروریختن سنگ هلاک بر سر قوم لوط برای عذایی که آنان به جای زنان روابط جنسی با مردان داشتند و ویرانی شهر سدوم به دلیل فساد اخلاق و همجنس بازی را می توان در این باره ذکر کرد.

در دنیای غرب جاذبه اصلی روسپیگری نیاز مالی است و بیشتر روسپیان به علت ناتوانی در به دست آوردن پول زیاد در مشاغل مشروع، مجبور به تغییر کار شرافتمندانه هستند، بعلاوه برخی از آنها معتاد به مواد مخدر بوده و برای تامین مواد، نیاز بیشتری به پول دارند. از سوی دیگرکارشناسان مسائل اجتماعی فقر، بیکاری، جمعیت رو به رشد کشورهای فقیر، عدم تامین نیازهای اولیه اعضای خانواده در برخی کشورها، گذار جوامع از سنتی به مدرنیسم ،تحولات اجتماعی و انقلابات، جاذبه های شهری و توریستی، مهاجرت، تجربه خانواده، آداب و رسوم خرافی را از دیگر عوامل گرایش به فحشا و روسپیگری ذکر کرده اند.

انواع انحرافات جنسی:

۱- همجنس گرایی

۲- انحراف دیگر آزاری

۳- انحراف خود آزاری

۴- انحراف سادومازوتیسم

۵- بت پرستی جنسی

۶- انحراف حیوان بازی

۷- انحراف مرده پرستی

۸- انحراف عریان نمایی جنسی

۹- انحراف نظربازی

۱۰- زنا با محارم

علل و انگیزه های روسپیگری وانحرافات جنسی

مبارزه با آسیب‌های اجتماعی:

اعتیاد :

روش های درمان اعتیاد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.