پاورپوینت مایعات و جامدات


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل فشرده
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 پاورپوینت مایعات و جامدات دارای ۵۶ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پاورپوینت مایعات و جامدات  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز پاورپوینت مایعات و جامدات۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی پاورپوینت مایعات و جامدات،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پاورپوینت مایعات و جامدات :

نوع فایل: پاورپوینت (قابل ویرایش)

قسمتی از متن پاورپوینت :

تعداد اسلاید : ۵۶ صفحه

مایعات و جامدات ساختار مایعات، جامدات و گازها مایعات از نظر نظم ساختمانی بین جامدات و گازها هستند یعنی نه مثل گازها بی

‌نظمی کامل مولکولی مشاهده می‌شود و نه مثل جامدات ساختمان شبکه بلوری

منظم دارند در مایعات حرکت ملکول‌ها آهسته است لذا دارای حجم معینی هستند.

ولی شکل مشخصی ندارند و شکل ظرف را بخود می‌گیرند.

تغییر فشار بر حجم مایع بی‌تأثیر است. به علت حداقل بودن فضای بین ملکولی،

ولی با افزایش دما اکثر مایعات منبسط شده و افزایش حجم می‌یابند این انبساط

حجم مایعات کمتر از گازهاست. ویسکوزیته: مقاومت مایعات در برابر جاری شدن

یک راه تعیین ویسکوزیته، تعیین زمان عبور مقدار مشخصی مایع از یک سوراخی

(مجرای باریک) در درجه حرارت و فشار معین است.

عوامل مؤثر در ویسکوزیته: نیروهای جاذبه، وزن ملکولی و ساختما‌ن ملکولی

ویسکوزیته مایعات با ملکولهای بزرگ و شکل نامنظم، بیشتر از ویسکوزیته مایعات

با ملکولهای کوچک است. افزایشT(دما) باعث کاهش ویسکوزیته می‌شود ولی
افزایش P (فشار) باعث افزایش ویسکوزیته می‌شود.

کشش سطحی: ملکول‌های مایعی که در سطح قرار دارند به سمت داخل

کشیده می‌شوند ولی ملکولهایی که در مرکز مایع قرار دارند به طور یکنواخت

توسط ملکولهای دیگر به هر طرف کشیده می‌شوند. به همین علت قطرات مایع

کروی هستند.

افزایش T باعث کاهش کشش سطحی می‌شود ( بعلت کاهش نیروهای جاذبه

بین ملکولی) Surface Tension کشش سطحی تصعید: تبدیل جامد به گازSublimation: solid gas.
تبخیر: تبدیل مایع به گازVaporization: liquid gas.
ذوب شدن: تبدیل جامد به مایعMelting or fusion: solid liquid.
تبرید: تبدیل گاز به جامدDeposition: gas solid.
میعان:تبدیل گاز به مایعCondensation: gas liquid.
: تبدیل مایع به جامد انجمادFreezing: liquid solid. تغییرات فازها انرژی و تغییر فاز Sublimation: Hsub > 0 (endothermic).
Vaporization: Hvap > 0 (endothermic).
Heat of Vaporization
Melting or Fusion: Hfus > 0 (endothermic).
Heat of fusion
Deposition: Hdep < 0 (exothermic).
Condensation: Hcon < 0 (exothermic).
Freezing: Hfre < 0 (exothermic). انرژی و تغییر فاز Heating Liquid Solutions Formation intermolecular forces intermolecular forces are broken فشار بخار تعادل بستگی به نوع جسم و درجه حرارت دارد.

با افزایش T، فشار بخار بیشتر می‌شود، با افزایش نیروی جاذبه‌ ملکولی فشار

بخار کمتر می‌شود.

افزایش حجم زیر سرپوش تأثیری بر فشار بخار ندارد (فشار بخار مستقل از

مقدار مایع و ابعاد ظرف است)
دیاگرام فازی دیاگرام فازی دیاگرام فازی H2O و CO2 تمرینی از این رابطه: اگر را حساب کنید. و مقدار نقطه انجماد ـ نقطه ذوب

اگر تبادل حرارتی بین سیستم ومحیط خارج نباشد، در واقع در سیستم بسته
تعادل خواهیم داشت.
نقطه انجماد نرمال یا نقطه ذوب نرمال: درجه حرارت مربوط به تعادل
جامد مایع در فشار یک اتمسفر

سوپرکول یا مایع فوق سرد: مایعی که هنگام سرد شدن به دمای کمتر از
نقطه انجماد برسد ولی باز مایع باشد. با خراش ظرف و یا اضافه کردن یک دانه
کوچک بلور، تبلور ایجاد می‌شود

جامدات بی‌شکل (شیشه‌ای): مثل شیشه، قیر یا مواد پلاستیکی نقطه ذوب یاانجماد معینی ندارند،به این جامدات آمورف گویند.
گرمای ذوب مولی یا : مقدار گرمای لازم برای تبدیل یک

مول جامد به مایع. گرمای مولی تبلور: مقدار گرمای آزاد شده در تبدیل یک مول مایع به جامد

ذوب شدن با افزایش بی‌نظمی همراه است. آنتروپی مولی ذوب: نسبت گرمای مولی ذوب به نقطه ذوب نرمال جامدات ـ بلورها

بلور حالتی از ماده است که عناصر تقارن دارد و از انتشار الگوهای منظم


توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.