پاورپوینت راهنمای نظارت برسامانه های تامین آب آشامیدنی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل فشرده
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 پاورپوینت راهنمای نظارت برسامانه های تامین آب آشامیدنی دارای ۱۵۴ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پاورپوینت راهنمای نظارت برسامانه های تامین آب آشامیدنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز پاورپوینت راهنمای نظارت برسامانه های تامین آب آشامیدنی۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی پاورپوینت راهنمای نظارت برسامانه های تامین آب آشامیدنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پاورپوینت راهنمای نظارت برسامانه های تامین آب آشامیدنی :

نوع فایل: پاورپوینت (قابل ویرایش)

قسمتی از متن پاورپوینت :

تعداد اسلاید : ۱۵۴ صفحه

موضوع آموزش راهنمای نظارت برسامانه های تأمین آب آشامیدنی سرفصل ها مقدمه
اصطلاحات وتعاریف
آلاینده های آب آشامیدنی
خطرات شیمیایی آب آشامیدنی
نظارت بر سیستم های تأمین آب آشامیدنی
تعیین حریم کیفی منابع آب آشامیدنی
بازرسی از سیستمهای تأمین آب آشامیدنی
اصول نمونه برداری آب
شستشوی مخازن و….
مقدمه آب آشامیدنی سالم برای حفظ حیات ضروری است بنابراین هر تلاشی باید انجام شود تا اطمینان حاصل شود که تأمین کنندگان آب آشامیدنی، آب سالم برای مصرف کنندگان فراهم کنند.دراین مبحث
تلاش گردیده است که چارچوبی مطلوب برای نظارت بر سامانه های تأمین آب فراهم آید، تا در صورت اجرا، ایمنی در نقطه مصرف را تضمین نماید. اصطلاحات وتعاریف بکرل: واحد رادیواکتیویته در سیستم بین المللی واحدها (SI ) می باشد و معادل یک فروپاشی(تجزیه) رادیواکتیو در ثانیه می باشد. در مورد آب آشامیدنی، به طور معمول می بایست در موردغلظت اکتیویته صحبت گردد که واحد ان Bq/l می باشد.
حریم کیفی آ بهای زیرزمینی:
Groundwater Quality Protection Zone
عبارتست از تعیین محدود ه ها یا حریم های حفاظت کیفی در چندین سطح برای منابع آب زیرزمینی در مقابل آلایند ه های ناشی از فعالیت های انسانی که برای هر کدام از سطوح حریم کیفی ، محدودیت ها و تغییرات خاص فعالیت های انسانی وضع می گردد. حریم کمی آب :Water Quantity Protection Area
به محدود ه ای گفته می شود که برداشت آب در آن موجب کاهش میزان آ بهای زیرزمینی می گردد.
بیوفیلم: جمعیت های میکروبی که در داخل لوله ها و دیگر سطوح رشد می کنند.
حوضه آبخیز: قسمتی از زمین که بار شها را جمع آوری کرده و آن را در آ بهای سطحی (چشمه ها، رودخانه ها، تالاب ها) یا آب زیرزمینی پخش می کند. باکتر یهای کلی فرم: گروهی از باکتری ها که حضور آنها در آب شرب می تواند به عنوان یک شاخص برای پایش بهره برداری مورد استفاده قرار گیرد.
اشرشیاکلی : باکتری که در روده انسان یافت می شود و به عنوان شاخص آلودگی مدفوعی آب استفاده می شود.
گندزدا Disinfectant : یک عامل اکسیدکننده (مثل کلر، دی اکسید کلر، ازن و…) که به آب در هر قسمتی از فرایندهای تصفیه یا توزیع افزوده می شود تا میکروارگانیسم های بیماری زا را از بین برده یا غیرفعال کند. باقیمانده گندزدا: مقدار گندزدای آزاد و یا در دسترس باقیمانده پس از یک زمان تماس تحت شرایط مشخص.
کلر مورد نیاز: تفاوت میان کلر افزوده شده به آب و میزان باقیمانده کلر پس از یک زمان تماس. کلر مورد نیاز ممکن است با میزان تزریق، زمان، دما، pH ، و میزان نوع ناخالصی های آب تغییر کند.
سیستم توزیع: شبکه ای از لوله ها که از تصفیه خانه آب تا سیستم های لوله کشی مصرف کنندگان کشیده شده است. آلاینده های آب آشامیدنی (میکروبی، شیمیایی رادیولوژیکی و فیزیکی یا زیبایی شناختی) آلاینده های میکروبی: بیشترین خطر میکروب ها در آب برای بهداشت عمومی با مصرف آب آشامیدنی که به مدفوع انسان و حیوان آلوده شده مرتبط است، اگرچه منابع و مسیرهای دیگر تماس نیز ممکن است مهم باشند.
خطرات میکروبی مرتبط با آب آشامیدنی: بیمار یهای عفونی که توسط باکتری های بیماری زا، ویرو سها و انگل ها (برای مثال پروتوزوا و کرم ها) ایجاد می شوند، متداو ل ترین و شایع ترین خطر بهداشتی مرتبط با آب آشامیدنی می باشند. میزان اثر (بار) پاتوژن ها بر بهداشت عمومی از طریق شدت و میزان شیوع بیماری های مرتبط با پاتوژن ها، میزان عفونت زایی و جمعیت در معرض تعیین می گردد. در گروه های جمعیتی آسیب پذیر، اثر بیماری ممکن است شدیدتر باشد. نقص در ایمنی (سلامت) سیستم تأمین آب (منبع، تصفیه و توزیع) ممکن است منجر به آلودگی وسیع شود و به طور بالقوه ممکن است منجر به شیوع قابل تشخیص بیمار یها گردد. در برخی موارد، آلودگی سطح پایین که به طور بالقوه قابل تکرار می باشد ممکن است منجر به بیماری پراکنده (تک گیر) مهمی شود اما بعید است در فرآیند نظارت بر بهداشت عمومی، آب آشامیدنی آلوده به عنوان منبع بیماری شناسایی گردد.


توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.