مبانی نظری دیدگاههای مرتبط با نحوه تأثیر را بطه با نظام بین الملل بررشد اقتصادی ، همگرایی اقتصاد سیاسی و لیبرالیسم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مبانی نظری دیدگاههای مرتبط با نحوه تأثیر را بطه با نظام بین الملل بررشد اقتصادی ، همگرایی اقتصاد سیاسی و لیبرالیسم دارای ۳۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مبانی نظری دیدگاههای مرتبط با نحوه تأثیر را بطه با نظام بین الملل بررشد اقتصادی ، همگرایی اقتصاد سیاسی و لیبرالیسم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مبانی نظری دیدگاههای مرتبط با نحوه تأثیر را بطه با نظام بین الملل بررشد اقتصادی ، همگرایی اقتصاد سیاسی و لیبرالیسم۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مبانی نظری دیدگاههای مرتبط با نحوه تأثیر را بطه با نظام بین الملل بررشد اقتصادی ، همگرایی اقتصاد سیاسی و لیبرالیسم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مبانی نظری دیدگاههای مرتبط با نحوه تأثیر را بطه با نظام بین الملل بررشد اقتصادی ، همگرایی اقتصاد سیاسی و لیبرالیسم :

مبانی نظری دیدگاههای مرتبط با نحوه تأثیر را بطه با نظام بین الملل بررشد اقتصادی ، همگرایی اقتصاد سیاسی و لیبرالیسم (فصل دوم تحقیق)

مشخصات این متغیر:

منابع: دارد

پژوهش های داخلی و خارجی: دارد

کاربرد این مطلب: منبعی برای فصل دوم پایان نامه، استفاده در بیان مسئله و پیشینه تحقیق و پروپوزال، استفاده در مقاله علمی پژوهشی، استفاده در تحقیق و پژوهش ها، استفاده آموزشی و مطالعه آزاد، آشنایی با اصول روش تحقیق دانشگاهی

نوع فایل:wordوقابل ویرایش

دیدگاههای مرتبط با نحوه تأثیر را بطه با نظام بین الملل بررشد اقتصادی

یکی از سوالات بسیار مهم در اقتصاد سیاسی بین الملل امروز این است که آیا با توجه به شدت همگرایی اقتصادی فراملی در حوزه‌هایی نظیر تجارت بین‌الملل و جریان‌های بین‌المللی سرمایه, ما در واقع شاهد یک مرحله جدید کیفی و بی سابقه در تحول اقتصاد جهانی هستیم؛ چیزی که از آن بعنوان جهانی شدن اقتصاد یاد می‌شود؛ یا اینکه سطوح قابل مقایسه و مشابهی از همگرایی اقتصادی در دوره های قبل (مثلا از اواخر قرن نوزده تا اوائل قرن بیستم) نیز قابل مشاهده بوده است؟ (۳۱). یک استدلال معتقد است که همگرایی اقتصادی معاصر یا به عبارتی جهانی شدن اقتصاد از حیث تاریخی یک پدیده منحصر به فرد نیست و همگرایی اقتصادی بین المللی در سال های پیش از جنگ جهانی اول حتی بیش از حال حاضر بوده است (۲۵). این نگرش معتقدست براساس اندازه‌‌گیری‌های متعدد شاخص‌های مختلف همگرایی اقتصادی نظیر درصد تجارت نسبت به تولید ناخالص داخلی, میزان همگرایی اقتصادی بین‌المللی در اکثر کشورهای صنعتی, تازه به حد سال‌های حول و حوش ۱۹۱۴ رسیده است. به هر حال مخالفان این دیدگاه استدلال می کنند که عناصر دیگری نیز در همگرایی اقتصادی و جهانی شدن مطرح هستند که امروزه به شدت بیشتر از دوران طلایی قبل از ۱۹۱۴ رشد کرده‌اند؛ از جمله مشارکت کشورهای در حال توسعه در اقتصاد جهانی, مشارکت بسیار گسترده‌تر ایالات متحده در اقتصاد جهانی و همچنین نقش جدید و بسیار اساسی شرکت های چند ملیتی در اقتصاد جهانی می باشد.

از دیگر مسائل مهم و مناقشه برانگیز در اقتصاد سیاسی بین‌الملل موضوع سرچشمه های اصلی همگرایی اقتصاد جهانی معاصر است. برخی محققان و صاحبنظران اقتصاد سیاسی بین‌الملل معتقدند همگرایی اقتصادی بین‌المللی پس از جنگ جهانی دوم ناشی از تحولات و پیشرفت‌های بی‌سابقه تکنولوژیک بخصوص در حوزه‌هایی نظیر کامپیوتر, ارتباطات و حمل و نقل است. از این دیدگاه توسعه تکنولوژیک به همراه افزایش دانش در میان آن گروه از مدیران که مسئول هماهنگی انواع تعاملات جهانی هستند, فعالیت فرامرزی شرکت‌های چندملیتی, جریان جهانی سرمایه و در مجموع جهانی شدن اقتصاد را فراهم کرده است. (۳۶)

گروه دیگری از صاحبنظران در همین زمینه معتقدند که همگرایی اقتصاد جهانی و جهانی شدن ناشی از شرایط سیاسی بین‌المللی پس از جنگ جهانی دوم و رهبری هژمونیک ایالات متحده است. از این نظر گشایش اقتصادی نیازمند رهبری هژمونیکی است که هم توان و هم اراده رهبری جهان را از حیث سیاسی, نظامی, اقتصادی و نهادی داشته باشد (۳۲). این نقش هژمونیک در قرن نوزدهم توسط بریتانیا انجام شد و ناتوانی بریتانیا در انجام وظایف هژمونیکش بهمراه عدم تمایل ایالات متحده برای ایفای نقش هژمون منجر به رکود اقتصادی ۳۹-۱۹۲۹ و سپس جنگ جهانی دوم گردید (۳۷).

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.