مبانی نظری پلیس و امنیت، قرآن و امنیت ، امنیت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مبانی نظری پلیس و امنیت، قرآن و امنیت ، امنیت دارای ۴۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مبانی نظری پلیس و امنیت، قرآن و امنیت ، امنیت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مبانی نظری پلیس و امنیت، قرآن و امنیت ، امنیت۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مبانی نظری پلیس و امنیت، قرآن و امنیت ، امنیت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مبانی نظری پلیس و امنیت، قرآن و امنیت ، امنیت :

مبانی نظری پلیس و امنیت، قرآن و امنیت ، امنیت (فصل دوم تحقیق)

مشخصات این متغیر:

منابع: دارد

پژوهش های داخلی و خارجی: دارد

کاربرد این مطلب: منبعی برای فصل دوم پایان نامه، استفاده در بیان مسئله و پیشینه تحقیق و پروپوزال، استفاده در مقاله علمی پژوهشی، استفاده در تحقیق و پژوهش ها، استفاده آموزشی و مطالعه آزاد، آشنایی با اصول روش تحقیق دانشگاهی

نوع فایل:wordوقابل ویرایش

– امنیت واحساس آن

-تعریف امنیت

امنیت از جمله مفاهیم، پیچیده ای است که ارائه تعریف واحدی از آن به سادگی میسر نیست «امنیت» پیش از آن که مقوله ای قابل تعریف باشد، پدیده ادراکی و احساسی است. یعنی این اطمینان باید درذهن توده مردم، دولت مردان و تصمیم گیران بوجود آید که برای ادامه زندگی بدون دغدغه، امنیت لازم وجود دارد یانه (کاظمی، ۱۳۵۲).

همچنین امنیت از جمله مفاهیم مطرح در علوم انسانی است که همانند بسیاری در مفاهیم دیگر(جامعه،فرهنگ،ارزش,…)پیچیدگی و گنگ بودن قضیه ذاتی و ماهوی است. معماگونگی امنیت و فرو رفتن در هاله ای از رمز و رازهای تئوریکی و روزمرگی تاجایی است که بوزان، از نظریه پردازان بر جسته در این باره، بیان کرده و هر کوششی برای درک مفهوم امنیت ،بدون آگاهی کافی از تناقضات و نارسایی[۱] های موجود در خود این مفهوم ساده اندیشانه است (تاجیک، ۱۳۷۹ص۳۷).

امنیت واژه عربی از ریشه امن است و تعاریف گوناگون که تقریبا معنای یکسانی را می رساند، از آن به دست آمده است. در فرهنگ فارسی عمید امنیت به: «درامان بودن ،ایمنی ،بی ترسی ،آرامش وآسودگی » معنی شده (عمید، ۱۳۶۰ :۲۵) درفرهنگ فارسی معین ،امنیت به«ایمن شدن، در امان بودن و بی بیمی » معنی شده است .(معین، ۱۳۶۰ص۱۵۷).

در فرهنگ انگلیسی آکسفورد، امنیت به معنی:«در حفظ بودن، فراغت از خطر یا اضطراب وتشویش» آمده است. در دانشنامه سیاسی ،امنیت درلغت ،حالت فراغت از هرگونه تهدید یا حمله یا آمادگی برای رویارویی با هر تهدید و حمله آمده است (آشوری، ۱۳۶۶ص۳۸) .

نویسندگان و پژوهشگران برجسته حوزه مطالعات امنیت توصیف های مختلفی از این مفهوم ارایه داده اند که همگی بیانگر چند چهره بودن و ابهام مفهوم امنیت اند.

درفرهنگ علوم سیاسی ،امنیت چنین تعریف شده است .

۱- تضمین ایمنی، یعنی قرارداد های تضمینی سیاسی برای کاهش احتمال بروز جنگ، برقرای مذاکره به جای محاربه و قصد حفاظت از صلح به عنوان شرط طبیعی بین دولت ها

۲- مصونیت از تعرض وتصرف اجباری و دورماندن از مخاطرات و تعدیات به حقوق وآزادی های مشروع .(آقا بخشی، ۱۳۷۶ص۳۸۴).

۳- واثقی در کتاب «تدابیر و سیره عملی امام علی(ع) در تامین امنیت اجتماعی»امنیت را چنین تعریف می کند :«اصل الامن طما نینه النفس و زوال الخوف» امن در اصل به معنی سکونت روح و از بین رفتن ترس است .

آرنولد[۲] و لفرز[۳] در مقاله ای با عنوان “امنیت ملی چونان نمادی مبهم[۴] “که در سال ۱۹۵۲منتشر شد امنیت را نمادی مبهم خواند.

“نماد امنیت ملی چیزی نیست مگر عاملی برای افزایش ابهام که دارای پیچش معنایی خاصی است و… “(افتخاری ، ۱۳۸۱ص۲۵).

هاگ مک دونالد[۵]کوشید با استفاده از یکسری طبقه بندی ها ابهام مفهوم امنیت را رفع کند اما در چنبره طبقه بندی های خود با شکست روبرو شد و اعلام کرد که امنیت مفهومی نارساست(بوزان، ۱۳۷۸ص۱۷).

پاتریک مورگان۲در این باره می گوید”امنیت مانند سلامتی یا منزلت نوعی شرایط است که به آسانی تعریف و تحلیل نمی پذیرد (تریف۳، ۱۳۸۳ص۱۰).

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.