مبانی نظری اختلال خوردن، بی اشتهایی و علل آن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مبانی نظری اختلال خوردن، بی اشتهایی و علل آن دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مبانی نظری اختلال خوردن، بی اشتهایی و علل آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مبانی نظری اختلال خوردن، بی اشتهایی و علل آن۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مبانی نظری اختلال خوردن، بی اشتهایی و علل آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مبانی نظری اختلال خوردن، بی اشتهایی و علل آن :

مبانی نظری اختلال خوردن، بی اشتهایی و علل آن (فصل دوم تحقیق)

مشخصات این متغیر:

منابع: دارد

پژوهش های داخلی و خارجی: دارد

کاربرد این مطلب: منبعی برای فصل دوم پایان نامه، استفاده در بیان مسئله و پیشینه تحقیق و پروپوزال، استفاده در مقاله علمی پژوهشی، استفاده در تحقیق و پژوهش ها، استفاده آموزشی و مطالعه آزاد، آشنایی با اصول روش تحقیق دانشگاهی

نوع فایل:wordوقابل ویرایش

تاریخچه­ اختلالات خوردن

گرچه مسأله­ی کاهش ارادی وزن و پیامدهای مربوط به آن به قرون وسطی بر می­گردد، اما نخستین توصیف بالینی بر مبنای نشانه­های اجتناب از غذا، لاغری مفرط، قطع قاعدگی و فزون کنشی، در سال ۱۶۹۴ توسط یک پزشک انگلیسی به نام مورتن[۱] ارائه شد. مورتن ضمن آنکه این اختلال را دارای مبنای عصب­شناسی می­دانست، اما تاثیر عوامل روان­شناختی در پدیدآیی آن را نیز پذیرفته بود (کوپر[۲]، ۱۹۹۴، به نقل از دادستان، ۱۳۸۵).

……………

تعریف و طبقه بندی اختلالات خوردن

اختلال­های خوردن، اختلال­هایی روان­شناختی هستند که با نگرانی بیمارگون در مورد شکل بدن، خوردن و وزن مشخص می­گردند (پیترینی[۳]و همکاران، ۲۰۱۱). تاکنون هیچ تعریف جامعی در خصوص اختلال­های خوردن که مورد توافق همگان باشد، به دست نیامده است. اما سه ویژگی عمده برای تعریف آنها ضروری فرض شده­اند: ۱) اختلال مشخص در عادات خوردن یا رفتار کنترل وزن؛ ۲) اختلال از لحاظ بالینی منجر به مشکلات جدی سلامت جسمی یا کارکرد روانی اجتماعی می­شود؛ ۳) مشکلات ایجاد شده نباید در نتیجه بیماری پزشکی یا اختلال روان­شناختی دیگری ایجاد شده باشد (فربرن و هریسون[۴]، ۲۰۰۳، به نقل از دال­گریو[۵]، ۲۰۱۱).

……………….

بی­اشتهایی عصبی

بی­اشتهایی عصبی قدیمی­ترین اختلال خوردن است و ورود آن به قلمرو پزشکی به قرن میلادی بر می­گردد. منابع مختلف چهار ویژگی تشخیصی برجسته­ی بی­اشتهایی عصبی را بدین شرح می­دانند: تلاش مدام برای لاغری از راه رژیم غذایی و تمرین، ترس شدید از افزایش وزن یا چاق شدن با وجود کمبود وزن آشکار، ارزیابی­های سخت­گیرانه در مورد اندام و وزن و ادراک تحریف شده از تصویر بدن، و ویژگی چهارم با توجه به شیوع بیشتر این اختلال در زنان و دختران، قطع قاعدگی در زنان بالغ می­باشد (والش[۶]،۲۰۱۱ ؛ پیترینی و همکاران، ۲۰۱۱؛ ناگامیتسو و همکاران[۷]، ۲۰۱۱).

……………….

ویژگی­های شخصیتی و روانشناختی

افراد مبتلا به بی­اشتهایی معمولاً خجالتی هستند و دوستان کمی دارند (فربرن، کوپر، دال و ولچ[۸]، ۱۹۹۹)، عملکرد اجتماعی ضعیفی دارند (زاکر[۹]و همکاران، ۲۰۰۷)، یا فوبی اجتماعی دارند (کای، بالیک، تورنتون، بارباریچ و مسترز[۱۰]، ۲۰۰۴)، خود را به شکلی منفی با دیگران مقایسه می­کنند (کارواتز[۱۱]و همکاران، ۲۰۰۱)، بیش از حد مضطرب هستند (رانی[۱۲]و همکاران، ۲۰۰۸) و سطوح بالایی از عاطفه منفی را تجربه می­کنند (پیکه[۱۳]و همکاران، ۲۰۰۸). پژوهش بر روی استرس روانی اجتماعی قبل از شروع بی­اشتهایی عصبی، حاکی از آن است که مشکل با افراد مهم زندگی رایج­ترین استرسور تسریع کننده ابتلا به این اختلال است (اشمیت، تیلر، برانکارد، اندرو و تریژر[۱۴]، ۱۹۹۷).

………………

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.