مبانی نظری عملکرد شغلی، ارزیابی عملکرد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مبانی نظری عملکرد شغلی، ارزیابی عملکرد دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مبانی نظری عملکرد شغلی، ارزیابی عملکرد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مبانی نظری عملکرد شغلی، ارزیابی عملکرد۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مبانی نظری عملکرد شغلی، ارزیابی عملکرد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مبانی نظری عملکرد شغلی، ارزیابی عملکرد :

مبانی نظری عملکرد شغلی، ارزیابی عملکرد (فصل دوم تحقیق)

مشخصات این متغیر:

منابع: دارد

پژوهش های داخلی و خارجی: دارد

کاربرد این مطلب: منبعی برای فصل دوم پایان نامه، استفاده در بیان مسئله و پیشینه تحقیق و پروپوزال، استفاده در مقاله علمی پژوهشی، استفاده در تحقیق و پژوهش ها، استفاده آموزشی و مطالعه آزاد، آشنایی با اصول روش تحقیق دانشگاهی

نوع فایل:wordوقابل ویرایش

مقدمه

عملکرد شغلی[۱]عبارت است از مجموعه رفتارهای مرتبط با شغل که افراد از خود نشان می­دهند (اوک پارا[۲] و وین[۳]، ۲۰۰۸). روجلبرگ (۲۰۰۷، به نقل از گیتر[۴]، هافمنز[۵] و پپرمنز[۶]، ۲۰۱۱)، عملکرد را فعالیت­هایی تعریف کرده است که به طور معمول بخشی از شغل و فعالیت­های فرد است و باید آن را انجام دهد. در تعریفی دیگر، عملکرد شغلی به عنوان ارزش سازمانی رفتارهای شغلی کارمند در زمان­ها و موقعیت­های شغلی مختلف تعریف می­شود.

…………….

ابعاد عملکرد

صاحب نظران سازمانی اخیراً عملکرد را به دو بعد تقسیم می­کنند:

۱-­ عملکرد وظیفه­ای

۲-­ عملکرد زمینه­ای

……………..

ارزیابی عملکرد

ارزیابی عملکرد و یا سنجش عملکرد فرایندی است که به وسیله­ی آن یک مدیر رفتارهای کارکنان را از طریق سنجش و مقایسه­ی آن­ها با معیارهای از پیش تنظیم شده ارزیابی می­کند. سپس نتایج حاصله را ثبت می­کند و در نهایت آن را به اطلاع کارکنان سازمان می­رساند. منظور از ارزیابی عملکرد کارکنان و جمع­آوری اطلاعات برای کاربردهای سازمانی مانند پرداخت حقوق و مزایا، برنامه ریزی نیروی انسانی، آموزش و بهسازی می­باشد (چیانگ[۷] و هسه[۸]، ۲۰۱۳).

………………..

معیارهای عینی

سازمان­ها بسیاری از رفتارهای کارمندان و نتایج رفتاری را پیگیری می­کنند. میزان سوانح، حوادث، تأخیرها و بهره­وری مانند میزان فروش، از ملاک­های ارزیابی عینی عستند. استفاده از معیارهای عینی برای ارزیابی عملکرد شغلی امتیازهای بسیاری دارد.

…………….

معیارهای ذهنی

معیارهای ذهنی از متداول­ترین ابزارهای مورد استفاده برای ارزیابی عملکرد کارکنان هستند که طی آن عملکرد افراد مورد قضاوت ذهنی قرار می­گیرد. مقیاس­های درجه بندی فراوانی در سازمان­های مختلف مورد استفاده قرار می­گیرد. در این بخش به تعدادی از آن­ها اشاره شده است.

۱-­ برگه­ی درجه بندی شده­ی نگاره­ای[۹]

…………………….

اهداف ارزیابی عملکرد

به طور کلی اهداف ارزشیابی عملکرد را می­توان به شرح زیر بیان کرد:

۱)­تعیین بازدهی کار یا بهره­وری: عبارت است از قدرت تولید یا مقدار تولید یک شخص یا کارگر در یک واحد زمانی.

……….

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.