مبانی نظری سود و سود غیرمنتظره ، بازده و بازده غیر منتظره و ریسک عدم پرداخت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
10 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مبانی نظری سود و سود غیرمنتظره ، بازده و بازده غیر منتظره و ریسک عدم پرداخت دارای ۵۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مبانی نظری سود و سود غیرمنتظره ، بازده و بازده غیر منتظره و ریسک عدم پرداخت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مبانی نظری سود و سود غیرمنتظره ، بازده و بازده غیر منتظره و ریسک عدم پرداخت۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مبانی نظری سود و سود غیرمنتظره ، بازده و بازده غیر منتظره و ریسک عدم پرداخت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مبانی نظری سود و سود غیرمنتظره ، بازده و بازده غیر منتظره و ریسک عدم پرداخت :

مبانی نظری سود و سود غیرمنتظره ، بازده و بازده غیر منتظره و ریسک عدم پرداخت (فصل دوم تحقیق)

مشخصات این متغیر:

منابع: دارد

پژوهش های داخلی و خارجی: دارد

کاربرد این مطلب: منبعی برای فصل دوم پایان نامه، استفاده در بیان مسئله و پیشینه تحقیق و پروپوزال، استفاده در مقاله علمی پژوهشی، استفاده در تحقیق و پژوهش ها، استفاده آموزشی و مطالعه آزاد، آشنایی با اصول روش تحقیق دانشگاهی

نوع فایل:wordوقابل ویرایش

فصل دوم: مروری بر ادبیات تحقیق

۱-۲ مقدمه ۱۵

۲-۲ مبانی نظری تحقیق- بخش اول: ۱۶

۱-۲-۲ سودمندی محتوای اطلاعاتی سود و واکنش بازار سرمایه: ۱۶

۲-۲-۲ آگاه شدن از واکنش بازار. ۱۸

۳-۲-۲-پژوهش بال و براون. ۱۹

۴-۲-۲ نتیجه تحقیق بال و براون. ۲۰

۵-۲-۲ ضریب واکنش سود ۲۲

۳-۲ بخش دوم- مفاهیم سود و سود غیرمنتظره: ۲۵

۱-۳-۲ مفاهیم سود در حسابداری: ۲۵

۲-۳-۲ روش های پیش بینی سود: ۲۷

۳-۳-۲ مدل باکس- جنکینز: ۲۸

۴-۳-۲ مراحل عملی روش باکس- جنکینز: ۲۸

۵-۳-۲ مدل گام زدن تصادفی: ۲۹

۴-۲ بخش سوم بازده و بازده غیر منتظره ۳۰

۱-۴-۲ بازده ۳۰

۲-۴-۲ روش های محاسبه بازده سهامداران. ۳۰

۳-۴-۲ بازده مورد انتظار. ۳۴

۴-۴-۲ بازده مورد انتظار پرتفولیو. ۳۴

۵-۴-۲ بازده غیرعادی سهام ۳۶

۵-۴-۲ تئوری بازار کارآ ۴۰

۶-۴-۲ تأثیر کارایی: عدم قابلیت پیش بینی. ۴۰

۷-۴-۲ نقاط ضعف نظریه بازار کارآ ۴۱

۸-۴-۲ پاسخ نظریه بازار کارآ ۴۱

۹-۴-۲ بازار چطور کارآ می شود؟ ۴۲

۱۰-۴-۲ درجات کارایی. ۴۲

۵-۲-بخش چهارم ریسک عدم پرداخت: ۴۳

۱-۵-۲ ماهیت ریسک: ۴۳

۲-۵-۲ ریسک چیست؟ ۴۳

۳-۵-۲ انواع ریسک… ۴۴

۴-۵-۲ ریسک عدم پرداخت( نکول) ۴۵

۵-۵-۲ روشهای اندازه گیری ریسک عدم پرداخت: ۴۵

۶-۲بخش پنجم پیشینه تحقیق. ۵۰

۱-۶-۲ تحقیقات خارجی. ۵۰

۲-۶-۲ تحقیقات داخلی. ۶۰

۷-۲ خلاصه فصل ۶۲

مقدمه

حسابداری به عنوان مکانیزمی جهت ایجاد توان ارائه اطلاعات مربوط، علاوه بر ایجاد امکان تصمیم گیری بهتر سرمایه گذاران ، دارای منافع اجتماعی از طریق بهبود کارکرد بازارهای اوراق بهادار می باشد. تحقیقات حسابداری تاکید دارد که قیمت ها در بازار اوراق بهادار به اطلاعات حسابداری واکنش نشان می دهد که این واکنش نشان از محتوا و، بار اطلاعاتی و اطلاعات مفید حسابداری است که باعث تغییر عقاید و رفتارهای سرمایه گذاران می شود و میزان درجه مفید بودن ، به وسیله وسعت و اندازه تغییرات حجم و با به دنبال انتشار اطلاعات اندازه گیری می شود.

شواهد اولیه واکنش بازار اوراق بهادار به اعلام سود حسابداری ، توسط آقایان بال و براون در سال ۱۹۶۸ ارائه شد، آنها نشان دادند که شرکتهایی با اخبار خوب دارای بازده غیر منتظره مثبت و شرکتهایی با اخبار بد دارای بازده غیر منتظره منفی هستند. موقعیت خاص هر فرد یا گروه برای دستیابی به سود و زیان در عرصه بازار ، عامل اصلی در خوب و بد بودن خبرها به شمار می رود، با این حال از دیدگاه بازار ، خبرهای خوب عامل افزایش بازده و خبرهای بد عامل کاهش بازده در بازار است.

اگرچه افراد و گروه های مختلف ، انگیزه های متفاوتی برای تهیه و ارائه اطلاعات دارند، با این حال، چنانچه اطلاعات خبرهای بد باشد ، توجیه لازم برای پنهان کردن و عدم افشای آن وجود خواهد داشت، البته پنهان نگاه داشتن خبرهای بدی که آگاهی نسبی قبلی در مورد آن وجود دارد ، تا حد زیادی بعید به نظر می رسد. در واقع ، از آنجا که افراد و گروه ها کاملا مخاطره گریز فرض می شوند، آنها حاضرند تا زمان دستیابی به اطلاعات مطمئن و مصونیت مناسب در برابر آثار ناشی از اطلاعات بد، مبالغی را برای پنهان کردن این نوع اطلاعات صرف کنند. بدون ایجاد مصونیت اثربخش، زیان های درخور توجهی در بازار تحمل می شود و بازار صحنه جا به جایی ثروت از بازندگان بی شمار به برندگان اندک خواهد بود.

استفاده از خبرهای بد برای تخصیص مجدد کل منابع اقتصادی در فرصت های سرمایه گذاری مطلوبتر جدای از تحمل زیانهای ناشی از جابجایی ثروت می تواند منجر به کسب بازده مناسب شود تا حدی که زیانهای وارده را نیز جبران کند. پنهان کردن و اختفای اطلاعات سبب می شود تا ارزش خاص اطلاعات افزایش یابد. با تاکید بر ادعای وجود بازندگان بسیار و برندگان اندک در بازار ، می توان علت اصلی اقدامات بازیگران عرصه بازار برای کاهش پنهان کاری و اختفای اطلاعات را درک کرد، اقداماتی که از طریق ایجاد تقاضا برای انتشار عمومی اطلاعات ، معنی دار می شود و ابزاری موثر برای کاهش توزیع مخاطرات سرمایه گذاران در بازار است. الزامات مربوط به منع داد و ستد اوراق بهادار برپایه اطلاعات داخلی به وسیله مدیران واحد اقتصادی ، نمونه ای از قوانینی است که در ارتباط با توجه به توزیع مخاطرات در بازار وجود دارد. ازجمله اخبار خوب و بد در بازار می توان به اخبار مربوط به وضعیت مالی ، نقدینگی، ریسک و پیش بینی های سود اشاره کرد. از این رو برای شناخت و توضیح علل واکنش های مختلف بازار به اطلاعات سود، مفهومی تحت عنوان ضریب واکنش سودد ERC مطرح گردید(کوتاری ، ۱۹۹۲،ص ۱۷۵)[۱].

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.