مبانی نظری تعیین نیازهای آموزشی-ترویجی و کیوی فروت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مبانی نظری تعیین نیازهای آموزشی-ترویجی و کیوی فروت دارای ۱۴۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مبانی نظری تعیین نیازهای آموزشی-ترویجی و کیوی فروت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مبانی نظری تعیین نیازهای آموزشی-ترویجی و کیوی فروت۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مبانی نظری تعیین نیازهای آموزشی-ترویجی و کیوی فروت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مبانی نظری تعیین نیازهای آموزشی-ترویجی و کیوی فروت :

مبانی نظری تعیین نیازهای آموزشی-ترویجی و کیوی فروت (فصل دوم تحقیق)

مشخصات این متغیر:

منابع: دارد

پژوهش های داخلی و خارجی: دارد

کاربرد این مطلب: منبعی برای فصل دوم پایان نامه، استفاده در بیان مسئله و پیشینه تحقیق و پروپوزال، استفاده در مقاله علمی پژوهشی، استفاده در تحقیق و پژوهش ها، استفاده آموزشی و مطالعه آزاد، آشنایی با اصول روش تحقیق دانشگاهی

نوع فایل:wordوقابل ویرایش

مبانی نظری تعیین نیازهای آموزشی-ترویجی و کیوی فروت
فهرست مطالب

عنوان صفحه

فصل دوم: مرور ادبیات و مبانی نظری تحقیق

۲-۱- بخش اول: تعیین نیازهای آموزشی – ترویجی……… ۲۳

۲-۱-۱- مقدمه…………………………………. ۲۳

۲-۱-۲- مفهوم نیاز…………………………….. ۲۳

۲-۱-۲-۱- ویژگیهای نیازهای انسانی……………….. ۲۴

۲-۱-۲-۲- طبقه بندی نیازها……………………… ۲۵

۲-۱-۳- مفهوم آموزش……………………………. ۲۶

۲-۱-۳-۱- طبقه بندی نظامهای آموزشی………………. ۲۷

۲-۱-۳-۲- نقش نظامهای آموزشی …………………… ۲۸

۲-۱-۳-۳- اصول آموزش…………………………… ۲۹

۲-۱-۳-۴- مزایا و فواید آموزش…………………… ۳۰

۲-۱-۴- تعاریف مختلف ترویج کشاورزی………………. ۳۰

۲-۱-۴-۱- اهداف آموزش ترویجی……………………. ۳۱

۲-۱-۴-۲- اصول آموزش ترویجی…………………….. ۳۱

۲-۱-۴-۳- اهمیت و ویژگیهای آموزش ترویج کشاورزی……. ۳۲

۲-۱-۵- مفهوم نیاز آموزشی- ترویجی……………….. ۳۳

۲-۱-۵-۱- انواع نیاز آموزشی…………………….. ۳۴

۲-۱-۵-۲- اولویت بندی نیازهای آموزشی…………….. ۳۵

۲-۱-۶- نیاز سنجی……………………………… ۳۷

۲-۱-۶-۱- تعیین نیازهای آموزشی – ترویجی………….. ۳۸

۲-۱-۶-۲- ضرورت و مزایای تعیین نیازهای آموزشی – ترویجی ۳۹

۲-۱-۶-۳- قلمرو نیازسنجی در برنامه های آموزشی – ترویجی ۴۰

۲-۱-۶-۴- اصول و نکات مهم در تعیین نیازهای آموزشی – ترویجی ۴۰

۲-۱-۶-۵- اهداف تعیین نیازهای آموزشی…………….. ۴۲

۲-۱-۶-۶- ویژگیهای تعیین نیازهای آموزشی – ترویجی….. ۴۲

۲-۱-۶-۷- عوامل مؤثر در تعیین نیازهای آموزشی – ترویجی ۴۳

۲-۱-۶-۸- مراحل تعیین نیازهای آموزشی…………….. ۴۵

۲-۱-۶-۹- روشهای تعیین نیازهای آموزشی – ترویجی……. ۴۵

۲-۲- بخش دوم: کیوی فروت……………………….. ۵۱

۲-۲-۱- مقدمه…………………………………. ۵۲

۲-۲-۲- مبدأ و تاریخچه کیوی در جهان……………… ۵۳

۲-۲-۳- تولید جهانی کیوی……………………….. ۵۴

۲-۲-۴- صادرات جهانی کیوی………………………. ۵۷

۲-۲-۵- سابقه و موقعیت کیوی در ایران…………….. ۵۹

۲-۲-۶- تولید کیوی در ایران…………………….. ۶۱

۲-۲-۷- صادرات کیوی در ایران……………………. ۶۶

۲-۲-۸- مشخصات گیاه شناسی کیوی………………….. ۶۷

۲-۲-۸-۱- تعداد کروموزومها …………………….. ۶۸

۲-۲-۸-۲- ریشه ها …………………………….. ۶۸

۲-۲-۸-۳- ساقه ها و شاخه ها…………………….. ۶۹

۲-۲-۸-۴- برگها ………………………………. ۷۰

۲-۲-۸-۵- جوانه ها…………………………….. ۷۰

۲-۲-۸-۶- گلها………………………………… ۷۳

۲-۲-۸-۷- میوه و بذر…………………………… ۷۸

۲-۲-۹- واریته های معروف کیوی…………………… ۷۹

۲-۲-۹-۱- واریته های ماده ……………………… ۷۹

۲-۲-۹-۲- واریته های نر………………………… ۸۰

۲-۲-۱۰- آب و هوا و شرایط اقلیمی مورد نیاز کیوی…… ۸۱

۲-۲-۱۰-۱- بارندگی ……………………………. ۸۱

۲-۲-۱۰-۲- نور خورشید………………………….. ۸۱

۲-۲-۱۰-۳- نیاز سرمایی ………………………… ۸۲

۲-۲-۱۰-۴- خاک ……………………………….. ۸۲

۲-۲-۱۱- روشهای مختلف تکثیر کیوی………………… ۸۳

۲-۲-۱۱-۱- ازدیاد از طریق بذر…………………… ۸۳

۲-۲-۱۱-۲- ازدیاد از طریق قلمه………………….. ۸۴

۲-۲-۱۱-۳- ازدیاد از طریق پیوند…………………. ۸۴

۲-۲-۱۱-۴- ازدیاد از طریق کشت بافت………………. ۸۵

۲-۲-۱۲- عملیات احداث باغ کیوی………………….. ۸۵

۲-۲-۱۲-۱- شرایط احداث باغ……………………… ۸۵

۲-۲-۱۲-۲- باد شکن ……………………………. ۸۶

۲-۲-۱۲-۳- داربست و انواع آن……………………. ۸۷

۲-۲-۱۳- عملیات کاشت کیوی………………………. ۹۰

۲-۲-۱۳-۱- آماده سازی خاک ……………………… ۹۰

۲-۲-۱۳-۲- کود دهی ……………………………. ۹۰

۲-۲-۱۳-۳- طراحی کاشت درختان کیوی فروت ………….. ۹۱

۲-۲-۱۳-۴- انتقال نهالها به زمین اصلی……………. ۹۱

۲-۲-۱۳-۵- زمان انتقال نهالها ………………….. ۹۱

۲-۲-۱۳-۶- فواصل کاشت …………………………. ۹۲

۲-۲-۱۴- عملیات داشت کیوی………………………. ۹۲

۲-۲-۱۴-۱- هدایت و مراقبت از نهالها……………… ۹۲

۲-۲-۱۴-۲- آبیاری …………………………….. ۹۲

۲-۲-۱۴-۳- هرس………………………………… ۹۳

۲-۲-۱۴-۴- تغذیه گیاه………………………….. ۹۵

۲-۲-۱۴-۵- مبارزه با علفهای هرز………………… ۹۶

۲-۲-۱۵- آفات و بیماریهای مهم کیوی و خسارات ناشی از عوامل طبیعی…………………………………………… ۹۶

۲-۲-۱۵-۱- آفات ………………………………….. ۹۶

۲-۲-۱۵-۲- بیماریها ………………………………. ۹۸

۲-۲-۱۵-۳- خسارات ناشی از عوامل طبیعی……………….. ۱۰۰

۲-۲-۱۶- عملیات برداشت و انبار داری کیوی…………….. ۱۰۰

۲-۲-۱۶-۱- برداشت کیوی…………………………….. ۱۰۰

۲-۲-۱۶-۲- انبارداری کیوی………………………….. ۱۰۱

۲-۲-۱۷- ارزش غذایی و فرآورده های کیوی………………. ۱۰۲

۲-۲-۱۷-۱- ارزش غذایی کیوی فروت…………………….. ۱۰۲

۲-۲-۱۷-۲- فرآورده های کیوی فروت……………………. ۱۰۴

۲-۲-۱۸- محاسبه اقتصادی برای احداث یک باغ کیوی……….. ۱۰۴

۲-۳- بخش سوم: ضرورت شناسایی نیازهای آموزشی – ترویجی کیویکاران ۱۰۷

۲-۳-۱- کیویکاران ………………………………… ۱۰۷

۲-۳-۲- لزوم اهمیت آموزش کیویکاران………………….. ۱۰۸

۲-۳-۳- ضرورت شناسایی نیازهای آموزشی – ترویجی کیویکاران. ۱۰۸

۲-۴- بخش چهارم: مروری بر سوابق و مطالعات انجام یافته در زمینه تحقیق ۱۱۰

۲-۴-۱- مطالعات تحقیقاتی انجام گرفته در جهان…………. ۱۱۰

۲-۴-۲- مطالعات تحقیقاتی انجام گرفته در ایران ۱۱۲

۲-۱- بخش اول : تعیین نیازهای آموزشی- ترویجی

۲-۱-۱ – مقدمه

یکی از ویژگیهای یک برنامه توسعه اجتماعی – اقتصادی خوب این است که آن برنامه در خدمت تأمین نیازهای واقعی مردم و رفاه و آسایش آنان باشد بنابراین برنامه‌های توسعه کشاورزی نیز می‌باید رفاه و آسایش بیشتر جامعه کشاورزی را در نظر داشته باشد . در واقع آموزش و ترویج کشاورزی یکی از پیش نیازهای اصلی برای تحقق هدف مذکور در توسعه کشاورزی می‌باشد. این آموزشها اگر بر اساس یک برنامه نیاز سنجی و مشکل یابی دقیق طراحی و به اجرا درآیند می‌توانند مستقیم و غیر مستقیم بر رفاه خانوارهای روستایی و به طور کلی کشاورزان تأثیر گذار باشند. لذا نیاز سنجی آموزشی اولین گامی است که می‌باید در طراحی برنامه‌های آموزش و ترویج کشاورزی برداشته شود و این فرآیند دارای اصول خاص خود بوده و به کمک روشهای خاصی تحقق می‌یابد.

از این رو با توجه به موضوع تحقیق که بررسی و شناخت نیازهای آموزشی- ترویجی کیویکاران استان مازندارن (شهرستانهای تنکابن و چالوس) می‌باشد جهت اثربخشی آموزش این افراد می‌بایست از نیازهای آنان آگاه شده تا از این طریق با افزایش دانش فنی در زمینه کاشت ، داشت و برداشت کیوی بتوان در جهت توسعه هر چه بیشتر این محصول هم از لحاظ کمی و هم کیفی اقدام نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.