مبانی نظری تعیین نیازهای آموزشی-ترویجی و کیوی فروت
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مبانی نظری تعیین نیازهای آموزشی-ترویجی و کیوی فروت دارای ۱۴۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مبانی نظری تعیین نیازهای آموزشی-ترویجی و کیوی فروت کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مبانی نظری تعیین نیازهای آموزشی-ترویجی و کیوی فروت۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مبانی نظری تعیین نیازهای آموزشی-ترویجی و کیوی فروت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مبانی نظری تعیین نیازهای آموزشی-ترویجی و کیوی فروت :
مبانی نظری تعیین نیازهای آموزشی-ترویجی و کیوی فروت (فصل دوم تحقیق)
مشخصات این متغیر:
منابع: دارد
پژوهش های داخلی و خارجی: دارد
کاربرد این مطلب: منبعی برای فصل دوم پایان نامه، استفاده در بیان مسئله و پیشینه تحقیق و پروپوزال، استفاده در مقاله علمی پژوهشی، استفاده در تحقیق و پژوهش ها، استفاده آموزشی و مطالعه آزاد، آشنایی با اصول روش تحقیق دانشگاهی
نوع فایل:wordوقابل ویرایش
مبانی نظری تعیین نیازهای آموزشی-ترویجی و کیوی فروت
فهرست مطالب
عنوان صفحه
فصل دوم: مرور ادبیات و مبانی نظری تحقیق
۲-۱- بخش اول: تعیین نیازهای آموزشی – ترویجی……… ۲۳
۲-۱-۱- مقدمه…………………………………. ۲۳
۲-۱-۲- مفهوم نیاز…………………………….. ۲۳
۲-۱-۲-۱- ویژگیهای نیازهای انسانی……………….. ۲۴
۲-۱-۲-۲- طبقه بندی نیازها……………………… ۲۵
۲-۱-۳- مفهوم آموزش……………………………. ۲۶
۲-۱-۳-۱- طبقه بندی نظامهای آموزشی………………. ۲۷
۲-۱-۳-۲- نقش نظامهای آموزشی …………………… ۲۸
۲-۱-۳-۳- اصول آموزش…………………………… ۲۹
۲-۱-۳-۴- مزایا و فواید آموزش…………………… ۳۰
۲-۱-۴- تعاریف مختلف ترویج کشاورزی………………. ۳۰
۲-۱-۴-۱- اهداف آموزش ترویجی……………………. ۳۱
۲-۱-۴-۲- اصول آموزش ترویجی…………………….. ۳۱
۲-۱-۴-۳- اهمیت و ویژگیهای آموزش ترویج کشاورزی……. ۳۲
۲-۱-۵- مفهوم نیاز آموزشی- ترویجی……………….. ۳۳
۲-۱-۵-۱- انواع نیاز آموزشی…………………….. ۳۴
۲-۱-۵-۲- اولویت بندی نیازهای آموزشی…………….. ۳۵
۲-۱-۶- نیاز سنجی……………………………… ۳۷
۲-۱-۶-۱- تعیین نیازهای آموزشی – ترویجی………….. ۳۸
۲-۱-۶-۲- ضرورت و مزایای تعیین نیازهای آموزشی – ترویجی ۳۹
۲-۱-۶-۳- قلمرو نیازسنجی در برنامه های آموزشی – ترویجی ۴۰
۲-۱-۶-۴- اصول و نکات مهم در تعیین نیازهای آموزشی – ترویجی ۴۰
۲-۱-۶-۵- اهداف تعیین نیازهای آموزشی…………….. ۴۲
۲-۱-۶-۶- ویژگیهای تعیین نیازهای آموزشی – ترویجی….. ۴۲
۲-۱-۶-۷- عوامل مؤثر در تعیین نیازهای آموزشی – ترویجی ۴۳
۲-۱-۶-۸- مراحل تعیین نیازهای آموزشی…………….. ۴۵
۲-۱-۶-۹- روشهای تعیین نیازهای آموزشی – ترویجی……. ۴۵
۲-۲- بخش دوم: کیوی فروت……………………….. ۵۱
۲-۲-۱- مقدمه…………………………………. ۵۲
۲-۲-۲- مبدأ و تاریخچه کیوی در جهان……………… ۵۳
۲-۲-۳- تولید جهانی کیوی……………………….. ۵۴
۲-۲-۴- صادرات جهانی کیوی………………………. ۵۷
۲-۲-۵- سابقه و موقعیت کیوی در ایران…………….. ۵۹
۲-۲-۶- تولید کیوی در ایران…………………….. ۶۱
۲-۲-۷- صادرات کیوی در ایران……………………. ۶۶
۲-۲-۸- مشخصات گیاه شناسی کیوی………………….. ۶۷
۲-۲-۸-۱- تعداد کروموزومها …………………….. ۶۸
۲-۲-۸-۲- ریشه ها …………………………….. ۶۸
۲-۲-۸-۳- ساقه ها و شاخه ها…………………….. ۶۹
۲-۲-۸-۴- برگها ………………………………. ۷۰
۲-۲-۸-۵- جوانه ها…………………………….. ۷۰
۲-۲-۸-۶- گلها………………………………… ۷۳
۲-۲-۸-۷- میوه و بذر…………………………… ۷۸
۲-۲-۹- واریته های معروف کیوی…………………… ۷۹
۲-۲-۹-۱- واریته های ماده ……………………… ۷۹
۲-۲-۹-۲- واریته های نر………………………… ۸۰
۲-۲-۱۰- آب و هوا و شرایط اقلیمی مورد نیاز کیوی…… ۸۱
۲-۲-۱۰-۱- بارندگی ……………………………. ۸۱
۲-۲-۱۰-۲- نور خورشید………………………….. ۸۱
۲-۲-۱۰-۳- نیاز سرمایی ………………………… ۸۲
۲-۲-۱۰-۴- خاک ……………………………….. ۸۲
۲-۲-۱۱- روشهای مختلف تکثیر کیوی………………… ۸۳
۲-۲-۱۱-۱- ازدیاد از طریق بذر…………………… ۸۳
۲-۲-۱۱-۲- ازدیاد از طریق قلمه………………….. ۸۴
۲-۲-۱۱-۳- ازدیاد از طریق پیوند…………………. ۸۴
۲-۲-۱۱-۴- ازدیاد از طریق کشت بافت………………. ۸۵
۲-۲-۱۲- عملیات احداث باغ کیوی………………….. ۸۵
۲-۲-۱۲-۱- شرایط احداث باغ……………………… ۸۵
۲-۲-۱۲-۲- باد شکن ……………………………. ۸۶
۲-۲-۱۲-۳- داربست و انواع آن……………………. ۸۷
۲-۲-۱۳- عملیات کاشت کیوی………………………. ۹۰
۲-۲-۱۳-۱- آماده سازی خاک ……………………… ۹۰
۲-۲-۱۳-۲- کود دهی ……………………………. ۹۰
۲-۲-۱۳-۳- طراحی کاشت درختان کیوی فروت ………….. ۹۱
۲-۲-۱۳-۴- انتقال نهالها به زمین اصلی……………. ۹۱
۲-۲-۱۳-۵- زمان انتقال نهالها ………………….. ۹۱
۲-۲-۱۳-۶- فواصل کاشت …………………………. ۹۲
۲-۲-۱۴- عملیات داشت کیوی………………………. ۹۲
۲-۲-۱۴-۱- هدایت و مراقبت از نهالها……………… ۹۲
۲-۲-۱۴-۲- آبیاری …………………………….. ۹۲
۲-۲-۱۴-۳- هرس………………………………… ۹۳
۲-۲-۱۴-۴- تغذیه گیاه………………………….. ۹۵
۲-۲-۱۴-۵- مبارزه با علفهای هرز………………… ۹۶
۲-۲-۱۵- آفات و بیماریهای مهم کیوی و خسارات ناشی از عوامل طبیعی…………………………………………… ۹۶
۲-۲-۱۵-۱- آفات ………………………………….. ۹۶
۲-۲-۱۵-۲- بیماریها ………………………………. ۹۸
۲-۲-۱۵-۳- خسارات ناشی از عوامل طبیعی……………….. ۱۰۰
۲-۲-۱۶- عملیات برداشت و انبار داری کیوی…………….. ۱۰۰
۲-۲-۱۶-۱- برداشت کیوی…………………………….. ۱۰۰
۲-۲-۱۶-۲- انبارداری کیوی………………………….. ۱۰۱
۲-۲-۱۷- ارزش غذایی و فرآورده های کیوی………………. ۱۰۲
۲-۲-۱۷-۱- ارزش غذایی کیوی فروت…………………….. ۱۰۲
۲-۲-۱۷-۲- فرآورده های کیوی فروت……………………. ۱۰۴
۲-۲-۱۸- محاسبه اقتصادی برای احداث یک باغ کیوی……….. ۱۰۴
۲-۳- بخش سوم: ضرورت شناسایی نیازهای آموزشی – ترویجی کیویکاران ۱۰۷
۲-۳-۱- کیویکاران ………………………………… ۱۰۷
۲-۳-۲- لزوم اهمیت آموزش کیویکاران………………….. ۱۰۸
۲-۳-۳- ضرورت شناسایی نیازهای آموزشی – ترویجی کیویکاران. ۱۰۸
۲-۴- بخش چهارم: مروری بر سوابق و مطالعات انجام یافته در زمینه تحقیق ۱۱۰
۲-۴-۱- مطالعات تحقیقاتی انجام گرفته در جهان…………. ۱۱۰
۲-۴-۲- مطالعات تحقیقاتی انجام گرفته در ایران ۱۱۲
۲-۱- بخش اول : تعیین نیازهای آموزشی- ترویجی
۲-۱-۱ – مقدمه
یکی از ویژگیهای یک برنامه توسعه اجتماعی – اقتصادی خوب این است که آن برنامه در خدمت تأمین نیازهای واقعی مردم و رفاه و آسایش آنان باشد بنابراین برنامههای توسعه کشاورزی نیز میباید رفاه و آسایش بیشتر جامعه کشاورزی را در نظر داشته باشد . در واقع آموزش و ترویج کشاورزی یکی از پیش نیازهای اصلی برای تحقق هدف مذکور در توسعه کشاورزی میباشد. این آموزشها اگر بر اساس یک برنامه نیاز سنجی و مشکل یابی دقیق طراحی و به اجرا درآیند میتوانند مستقیم و غیر مستقیم بر رفاه خانوارهای روستایی و به طور کلی کشاورزان تأثیر گذار باشند. لذا نیاز سنجی آموزشی اولین گامی است که میباید در طراحی برنامههای آموزش و ترویج کشاورزی برداشته شود و این فرآیند دارای اصول خاص خود بوده و به کمک روشهای خاصی تحقق مییابد.
از این رو با توجه به موضوع تحقیق که بررسی و شناخت نیازهای آموزشی- ترویجی کیویکاران استان مازندارن (شهرستانهای تنکابن و چالوس) میباشد جهت اثربخشی آموزش این افراد میبایست از نیازهای آنان آگاه شده تا از این طریق با افزایش دانش فنی در زمینه کاشت ، داشت و برداشت کیوی بتوان در جهت توسعه هر چه بیشتر این محصول هم از لحاظ کمی و هم کیفی اقدام نمود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.