گزارش کارآموزی در کارخانه روغن نباتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 گزارش کارآموزی در کارخانه روغن نباتی دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد گزارش کارآموزی در کارخانه روغن نباتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز گزارش کارآموزی در کارخانه روغن نباتی۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی گزارش کارآموزی در کارخانه روغن نباتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن گزارش کارآموزی در کارخانه روغن نباتی :

توضیحات:

گزارش بازدید از کارخانه روغن نباتی، در قالب فایل word قابل ویرایش و در حجم ۱۸ صفحه.

بخشی از متن:

تصفیه فرآیندی برای خارج کردن ناخالصی ها از روغن های خام است. در جریان تولید روغن های خام توسط هر یک از روش های استخراج معمول صنعتی مقداری از مواد غیر گلیسیریدی داخل روغن می شود که باید از روغن خارج شوند .

تمام ناخالصی های روغن خام غیر مفید نیستند، برای مثال استرول ها ترکیباتی بی رنگ و پایدار به حرارت و برای تمام مقاصد عملی خنثی بوده و تا وقتی مقدار آنها در حد طبیعی است مشکل ایجاد نمی کنند . همچنین توکروفول ها که به طور طبیعی در روغن ها وجود دارند، عمل محافظت از روغن را در برابر اکسیداسیون را بر عهده داشته و جزو ترکیبات مطلوب روغن به حساب می آیند .

وجود ناخالصی های نا مطلوب در روغن سبب تیرگی،کف کردن یا دود کردن و تشکیل رسوب در هنگام حرارت دادن روغن، کاهش پایداری روغن در مقابل اکسداسیون و سایر وا کنش هایی می شود که در جریان فرآیند روغن مشکلاتی را پدید آورده و ا ز کیفیت محصول نهایی می کاهد. این ناخالصی شامل اسید های چرب آزاد، فسفاتید ها و سایر مواد صمغی، مومها، رنگدامه ها، پراکسید هاو مواد حاصل از اکسیداسیون، مواد معطر، فلزات کمیاب و۰۰۰ هستند.

هدف از تصفیه روغن خارج کردن ناخالصی های نا مطلوب از روغن است به نحوی که کمترین آسیب به گلیسیرید ها رسیده و افت روغن در حداقل ممکن باشد. تصفیه روغن شامل صمغ گیری ، تصفیه قلیایی ، بی رنگ، و بی بوکردن است. موم گیری و وینترایزاسیون، (زمستانه کردن )فرآیند خاص برای بعضی روغن های مایع است که در سرما به دلیل رسوب موم ها و تری گلیسرید های دارای نقطه ذوب بالا (نظیر استئارین)، شفافیت خود را از دست می دهند.

این گزارش کار شامل موارد گسترده ای میباشد که در گزارش قید شده است من جمله :

واحد صابون سازی

واحد الکترولیز

توضیح خط تولید تصفیه روغن نباتی

تصفیه پنج مرحله

صاف کردن روغن و تخلیه کاتالیست

رنگبری ثانویه

آزمایشات انجام شده در کار خانه سه گل خراسان

اندازه گیری مقاومت روغن (Rancimat)

و …

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.