ساماندهی محله های تاریخی در راستای افزایش انگیزه سکونت با تاثیرپذیری از الگوهای توسعه پایدار شهری (مطالعه موردی: شیراز)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ساماندهی محله های تاریخی در راستای افزایش انگیزه سکونت با تاثیرپذیری از الگوهای توسعه پایدار شهری (مطالعه موردی: شیراز) دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ساماندهی محله های تاریخی در راستای افزایش انگیزه سکونت با تاثیرپذیری از الگوهای توسعه پایدار شهری (مطالعه موردی: شیراز)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ساماندهی محله های تاریخی در راستای افزایش انگیزه سکونت با تاثیرپذیری از الگوهای توسعه پایدار شهری (مطالعه موردی: شیراز)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ساماندهی محله های تاریخی در راستای افزایش انگیزه سکونت با تاثیرپذیری از الگوهای توسعه پایدار شهری (مطالعه موردی: شیراز) :

تعداد صفحات :۲۴

چکیده مقاله:

در عصر حاضر، نزدیک به نیمی از مردم جهان، ساکن شهرها می باشند و انتظار افزایش آن در دهه های آینده نیز وجود دارد. از دهه ۱۹۷۰ اهمیت مناطق و محله های تاریخی شهرها مورد ارزیابی مجدد قرار گرفته است. نخستین حرکت در زمینه سیاست های حفاظتی محله های تاریخی تنها در راستای حفظ و نگهداری ساختمان ها، سازه ها و دیگر بناها انجام گرفته که اغلب اینگونه اقدامات حفاظتی شکل ملی و یا مذهبی داشت. این محله های هسته های قدیمی شهرها بوده و به مرور زمان دچار فرسودگی و عدم کارایی شده اند و یا در دوران معاصر بدون رعایت ضوابط و مقررات معماری و شهرسازی شکل گرفته و از این رو اکنون با مسایل ومشکلات بسیاری روبه رو بوده و این مشکلات بر کل شهر تاثیر می گذارد. به نظر می رسد در این محله های تاریخی با توجه به وسعت دامنه و شدت به مسایلی که اگر بیان گیر آنها شده کارآمدترین رویکرد که بتوان برای مواجهه با کاستی ها و نارسایی ها اتخاذ نمود، نیل به اهداف توسعه پایدار می باشد. روش به کار گرفته شده در این تحقیق از نوع توصیفی- تحلیلی است و اطلاعات از دو طریق مطالعات کتابخانه ای و میدانی جمع آوری شده است. بر اساس یافته ها، میزان رضایت ساکنین محله سنگ سیاه در سطح پایینی بوده است و از آنجا که در بحث توسعه پایدار هدف، رسیدن به شهری پایدار است وتوسعه شهری در صورتی پایدار خواهد بود که کیفیت بالایی از زندگی را برای تمام ساکنانش ارایه دهد. بدین منظور در راستای ارتقای کیفیت زندگی بر ساماندهی محله هیا تاریخی با رویکرد توسعه پایدار شهری راهبردهایی در راستای بهبود وضعیت موجود ارایه شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.