معرفی صمغ کنجاک مانان و بررسی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کاربردهای آن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 معرفی صمغ کنجاک مانان و بررسی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کاربردهای آن دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد معرفی صمغ کنجاک مانان و بررسی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کاربردهای آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی معرفی صمغ کنجاک مانان و بررسی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کاربردهای آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن معرفی صمغ کنجاک مانان و بررسی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کاربردهای آن :

تعداد صفحات :۲۵

چکیده مقاله:

واژه هیدروکلویید به موادی اطلاق می شود که از مولکول های بلند زنجیره پلی ساکاریدی یا پروتیینیتشکیل شده اند و امروزه به دلیل خواص کاربردی مهمی همچون قوام دهندگی، تشکیل ژل وامولسیفایری در سیستم های غذایی و غیر غذایی به وفور مورد استفاده قرار می گیرند.هیدروکلویید ها از منابع بسیار متنوعی مثل قسمت های مختلف گیاهان، جلبک ها، دانه های ذخیرهای، بافت های حیوانی و منابع میکروبی تولید می شوند.با توجه به آثار قابل توجه غلظت های پایین هیدروکلویید ها بر خواص سیستم های غذایی و دربسیاری موارد صرفه اقتصادی آنها، عنایت ویژه ای به استفاده از هیدروکلویید ها در اصلاح خواص موادجایگزین چربی، کاربرد آن ها در تولید مواد غذایی کم کالری و همچنین اثبات خواص مفید تغذیه ایآنها (به عنوان فیبر غیر قابل جذب در بدن انسان) نیز باعث شده است که در سال های اخیرتحقیقات زیادی در زمینه خواص و کاربرد های تغذیه ای و پزشکی بسیاری از هیدروکلویید ها صورتگیرد. غذایی موجود و فرموله کردن مواد غذایی جدید می شود. از هیدروکلویید ها تنها به علت بهبودخواص ریولوژیکی و بافتی محصولات غذایی استفاده نمی شود، بلکه عملکرد مناسب هیدروکلویید ها بهعنوان جایگزین چربی، کاربرد آن ها در تولید مواد غذایی کم کالری و همچنین اثبات خواص مفیدتغذیه ای آنها (به عنوان فیبر غیر قابل جذب در بدن انسان) نیز باعث شده است که در سال هایاخیر تحقیقات زیادی در زمینه خواص و کاربرد های تغذیه ای و پزشکی بسیاری از هیدروکلویید هاصورت گیرد. هدف این تحقیق معرفی صمغ کنجاک مانان به عنوان یک صمغ غذایی می باشد که درآن اطلاعاتی در مورد منشا این گیاه (کنجاک)، استخراج، خالص سازی، ساختار، خصوصیات این صمغ،کاربردهای آن، خواص عملکردی و غیره موجود می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.