طراحی و تهیه فیلم زیست تخریب پذیر اصلاح شده با عصاره انغوزه و نانو ذرات روی اکسید و بررسی خواص ضدمیکروبی آن به منظور افزایش زمان ماندگاری صیفی جات


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 طراحی و تهیه فیلم زیست تخریب پذیر اصلاح شده با عصاره انغوزه و نانو ذرات روی اکسید و بررسی خواص ضدمیکروبی آن به منظور افزایش زمان ماندگاری صیفی جات دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد طراحی و تهیه فیلم زیست تخریب پذیر اصلاح شده با عصاره انغوزه و نانو ذرات روی اکسید و بررسی خواص ضدمیکروبی آن به منظور افزایش زمان ماندگاری صیفی جات  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی طراحی و تهیه فیلم زیست تخریب پذیر اصلاح شده با عصاره انغوزه و نانو ذرات روی اکسید و بررسی خواص ضدمیکروبی آن به منظور افزایش زمان ماندگاری صیفی جات،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن طراحی و تهیه فیلم زیست تخریب پذیر اصلاح شده با عصاره انغوزه و نانو ذرات روی اکسید و بررسی خواص ضدمیکروبی آن به منظور افزایش زمان ماندگاری صیفی جات :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

در طی سالهای اخیر تمایل به استفاده از پلیمرهای زیست تخریب پذیر در تهیه بسته بندی موادغذایی، بسیار مورد توجه قرار گرفته است. یکی از کاربردهای بالقوه ی این پلیمرها، تهیه بسته بندی هایفعال حاوی مواد ضدمیکروبی می باشد. در طراحی یک بسته بندی ضدمیکروبی، فاکتورهای زیادیبایستی مورد توجه قرار گیرند. اغلب این فاکتورها به ماهیت شیمیایی ماده ضدمیکروبی، نوع ماده یغذایی و میکروارگانیسم هدف بستگی دارند. همچنین در سالیان اخیر استفاده از ترکیبات ضدمیکروبیدر مواد بسته بندی در صنایع غذایی نیز مورد توجه محققین قرار گرفته است. افزودن ترکیباتضدمیکروبی به پوشش های بسته بندی، به آنها فعالیت ضدمیکروبی بخشیده و لذا فیلم بسته بندیمی تواند در کنترل رشد میکروب ها و میکروارگانیسم های عامل فساد موثر باشد. همچنین استفاده از نانوذره روی اکسید که دارای خواص آنتی باکتریال، کیتوسان که توانایی مهار رشد انواع وسیعی از قارچ ها،باکتری های پاتوژنیک و میکروارگانیسم های عامل فساد و از عصاره گیاه انغوزه، که در درمانبیماری های مختلف از جمله آسم، بیماری صرع، درد معده، نفخ شکم، انگل های رودهای و آنفولانزاکاربرد دارد مورد استفاده قرار خواهد گرفت. در این پژوهش جهت تهیه فیلم زیست تخریب پذیر،پلی وینیل الکل/ پلی وینیل پیرولیدون به نسبت ۱:۱ در دما ۸۰C در محلول آبی دیسپرس شده و به آنزمان داده می شود تا ساختار یکنواختی از محلول پلیمری ایجاد شود. در ادامه کیتوسان با مقدارمشخص به محلول پلیمری تهیه شده اضافه میگردد. علاوه بر این از پتاسیم پراکسی دی سولفات بهعنوان عامل کراسلینک کننده و از نانو ذرات روی اکسید و عصاره گیاه انغوزه به منظور بهبود خواصضدمیکروبی و افزایش زمان ماندگاری صیفی جات استفاده شد. در نهایت خواص ضدمیکروبی و بررسیساختار نانو ذرات روی اکسید با استفاده از آزمون پراش پرتو ایکس مورد بحث قرار گرفت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.