تغییرات شاخص های فساد در کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris) روکش شده خام با لعاب تمپورا طی نگهداری در سردخانه ۱۸-?C


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تغییرات شاخص های فساد در کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris) روکش شده خام با لعاب تمپورا طی نگهداری در سردخانه ۱۸-?C دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تغییرات شاخص های فساد در کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris) روکش شده خام با لعاب تمپورا طی نگهداری در سردخانه ۱۸-?C  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تغییرات شاخص های فساد در کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris) روکش شده خام با لعاب تمپورا طی نگهداری در سردخانه ۱۸-?C،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تغییرات شاخص های فساد در کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris) روکش شده خام با لعاب تمپورا طی نگهداری در سردخانه ۱۸-?C :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

این تحقیق با هدف افزایش مصرف انسانی ماهی کیلکا، ایجاد تنوع در فرآورده های آبزیان و تولید یک محصولجدید از ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris) انجام شده است. در این پژوهش کیلکای روکش شده لعاب تمپورا در دمای ۰۴ – درجه سیلسیوس به صورت پیوسته منجمد و سپس در سردخانه با دمای ۱۸ – درجهسیلسیوس به مدت سه ماه نگهداری شد. جهت بررسی کیفیت محصول در طی نگهداری در شرایط سردخانه شاخص هایشیمیایی فساد (پراکسید، تیوباربیتوریک اسید، اسیدهای چرب آزاد و TVB-N) نمونه ها اندازه گیری گردید و نتایج نشان داد اندیس های پراکسید، تیوباربیتوریک اسید، اسیدهای چرب آزاد و TVB-N به ترتیب از صفر، (۰/۰۷±۰/۷۴)، (۰/۰۲±۰/۲۸) و (۰/۰۹±۱۳/۰۹) در زمان تولید به (۰/۲۱±۲/۶۵) میلی و الان اکی در کیلوگرم)، (۰/۰۲±۱/۸۹ مالون دی آلدیید در کیلوگرم)، (۰/۰۰۷±۰/۹۳ درصد) و (۰/۲۶±۱۹/۱۳ میلی گرم در ۱۰۰ گرم) پس از گذشته ۳ ماه رسید. همه فاکتورها با اینکه افزایش معنی داری را نسبت به زمان تولید نشان داده است (P0/05) ولی در محدوده مجاز بوده اند. با توجه به یافته های این تحقیق میتوان ادعا نمود که کیلکای روکش شده با لعاب تمپورا از کیفیت قابل قبولیبرخوردار بوده و قابل عرضه به بازار به صورت انبوه می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.