تحلیل خواص آنتی اکسیدانی برخی گیاهان پرکاربرد جهت استفاده به جای آنتی اکسیدان های سنتزی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تحلیل خواص آنتی اکسیدانی برخی گیاهان پرکاربرد جهت استفاده به جای آنتی اکسیدان های سنتزی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحلیل خواص آنتی اکسیدانی برخی گیاهان پرکاربرد جهت استفاده به جای آنتی اکسیدان های سنتزی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحلیل خواص آنتی اکسیدانی برخی گیاهان پرکاربرد جهت استفاده به جای آنتی اکسیدان های سنتزی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحلیل خواص آنتی اکسیدانی برخی گیاهان پرکاربرد جهت استفاده به جای آنتی اکسیدان های سنتزی :

تعداد صفحات :۱۶

چکیده مقاله:

نقش مفید آنتی اکسیدان ها، در مقابل بسیاری از بیماری ها و فساد مواد غذایی که ناشی از فساد اکسایشی می باشد درسال های اخیر بسیار مورد توجه بوده است. در این بین آنتی اکسیدان هایی که مهار کننده رادیکال آزاد می باشند نسبت بهسایر آنتی اکسیدان ها اهمیت بیشتری دارند. که بررسی ظرفیت مهارکنندگی آنها موضوع بسیاری از تحقیقات و بحث هایعلمی می باشد. نظر به این که گیاهان، منبع آنتی اکسیدان های طبیعی می باشند، تحقیقات در این زمینه رو به افزایش است.در این پژوهش؛ برخی روش های موجود آزمایشگاهی، بررسی اثر آنتی اکسیدانی گیاهان قابل دسترس و پرکاربرد مرورخواهد شد. روش احیاء رادیکال آزاد (DPPH) و روش آنتی اکسیدان احیا کننده آهن (FRAP) به منظور مقایسه ظرفیت مهار رادیکال آزاد نمونه ها بررسی می شود، تا بتوان به اصول فنی و کاربرد هر یک پی برد. در ادامه اثر آنتی اکسیدانیگیاهان قابل دسترس و پرکاربرد و برخی گیاهان دارویی مورد تجزیه و تحلیل قرار می گیرد. روش های شیمیایی که درتعیین ظرفیت آنتی اکسیدانی نمونه ها استفاده می شوند با وجود تمام معایبی که دارند، می توانند مفید واقع شوند. زیرا سادهو ارزان قیمت بوده و امکان مقایسه نتایج را فراهم می نماید. اما به هر حال نتایج بدست آمده از این روش های شیمیایی رانمی توان با نحوه عملکرد آنها در بدن قیاس نمود. زیرا بعضی از این روش ها در شرایطی غیر مشابه شرایط فیزیولوژیکی،مثلا از لحاظ pH فعالیت می کنند. در حال حاضر به رغم تنوع ترکیبات دارای خواص آنتی اکسیدانی، خلا بزرگی دراستفاده از آنتی اکسیدان های طبیعی به جای آنتی اکسیدان های سنتزی، احساس می شود. یا بر اساس مطالعات انجام شده،گیاهان دارای قدرت آنتی اکسیدانی خوب، در مقابل انواع سیستم ها اکسیداتیو بوده و به عنوان یک آنتی اکسیدان طبیعیمی توانند در صنایع غذایی و دارویی مورد استفاده قرار گیرند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.