بررسی سینتیک و گزینش پذیری فرایند رنگ زدایی از محلول آبی به روش فلوتاسیون با استفاده از بیوسورفکتانت رامنولیپیدی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی سینتیک و گزینش پذیری فرایند رنگ زدایی از محلول آبی به روش فلوتاسیون با استفاده از بیوسورفکتانت رامنولیپیدی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی سینتیک و گزینش پذیری فرایند رنگ زدایی از محلول آبی به روش فلوتاسیون با استفاده از بیوسورفکتانت رامنولیپیدی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی سینتیک و گزینش پذیری فرایند رنگ زدایی از محلول آبی به روش فلوتاسیون با استفاده از بیوسورفکتانت رامنولیپیدی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی سینتیک و گزینش پذیری فرایند رنگ زدایی از محلول آبی به روش فلوتاسیون با استفاده از بیوسورفکتانت رامنولیپیدی :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

یکی از موارد مهم به منظور کاهش آب مصرفی در صنایع،حذف رنگ در جهت تصفیه و آماده سازی آب قبل از ورود بهکارخانه است. بدین منظور، فلوتاسیون به عنوان یک روش کارآمد برای حذف رنگ از محلول های آبی با هزینه های کمتر وکارایی بیشتر مورد بررسی قرار گرفت. بررسی امکان ظرفیت رنگبری رامنولیپید با استفاده از یک طرح irregular fraction با چهار پارامتر شامل pH، غلظت MIBC به عنوان کفساز، دبی هوا و نسبت رامنولیپید بر متیلن بلو به عنوان ماده رنگی انجام شد. مقدار ضریب تعیین بالای به دست آمده (R(2)=99.2%)، بیانگر دقت بالای آزمایشات انجام شده و ضریب تعیین تعدیل شده (Adj R(2)=96.4%)، درستی افزودن متغیرهای مستقل مدل را نشان داد. پس از اینکه بیشترین راندمان حذف رنگ ۸۳.۳۳ % و کمترین مقدار آن ۵.۳ % بدست آمد،مقادیر بهینه هر کدام از پارامتر ها بدست آمد که در آن تاثیر بارز pH نیز به چشم می خورد.سپس با افزودن نمک های کلرید سدیم،کلرید کلسیم و کلرید آلومینیوم مشخص شد که افزایش غلظت نمک موجب کاهش راندمان حذف رنگ می گردد.همچنین طبق تست سینتیکی پس از تعیین نقطه بهینه، مشخص گردید که سینتک این واکنش از نوع شبه درجه دوم است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.