اثر افزودن عصاره میوه قره قات بر روی فیلم های پوششی خوراکی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر افزودن عصاره میوه قره قات بر روی فیلم های پوششی خوراکی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر افزودن عصاره میوه قره قات بر روی فیلم های پوششی خوراکی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر افزودن عصاره میوه قره قات بر روی فیلم های پوششی خوراکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر افزودن عصاره میوه قره قات بر روی فیلم های پوششی خوراکی :

تعداد صفحات :۵

چکیده مقاله:

در مطالعه حاضر، عصاره اتانولی میوه قره قات با نام علمی whortleberry Caucasian که دارایاثرات آنتی میکروبی، آنتی اکسیدانی می باشد، در چهار سطح ۱، ۲، ۴ و ۶ درصد به فیلم های ژلاتینی پلاستی سایز شده با گلیسرول اضافه شده و خصوصیات ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی فیلم ها تعیینگردید. نتایج تحقیقات به وضوح نشان داد که افزودن عصاره میوه قره قات به فیلم های پوششیخوراکی باعث بهبود در خواص آنتی اکسیدانی و خواص ضد میکروبی آن شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.