تحلیلی بر نقش سرمایه اجتماعی در تمایل ساکنان به بهسازی و نوسازی بافت فرسوده شهری. مورد پژوهش: بافت فرسوده لار


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تحلیلی بر نقش سرمایه اجتماعی در تمایل ساکنان به بهسازی و نوسازی بافت فرسوده شهری. مورد پژوهش: بافت فرسوده لار دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحلیلی بر نقش سرمایه اجتماعی در تمایل ساکنان به بهسازی و نوسازی بافت فرسوده شهری. مورد پژوهش: بافت فرسوده لار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحلیلی بر نقش سرمایه اجتماعی در تمایل ساکنان به بهسازی و نوسازی بافت فرسوده شهری. مورد پژوهش: بافت فرسوده لار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحلیلی بر نقش سرمایه اجتماعی در تمایل ساکنان به بهسازی و نوسازی بافت فرسوده شهری. مورد پژوهش: بافت فرسوده لار :

تعداد صفحات :۲۰

چکیده مقاله:

بافت های قدیمی شهرها، ارزشمندترین بافت های شهری هستند که ارزش های فرهنگی اصیل زیادی برای شهرها دارند. اکثر بافت های قدیمی در طول زمان با فرسودگی مواجه شده و شادابی و سلامت خود را از دست می دهند. یکی از مهم ترین مسایلی که در چند دهه اخیر مورد توجه مسیولان و اندیشمندان مسایل شهری و به ویژه بافت های فرسوده شهری قرار گرفته است، موضوع استفاده از ظرفیت های سرمایه اجتماعی برای تسهیل در روند بهسازی و نوسازی بافت های فرسوده شهری است. سطح اعتماد، احساس تعلق خاطر، و مشارکت اجتماعی، و سایر مولفه های سرمایه اجتماعی افراد ساکن در بافت های فرسوده، از مهم ترین ظرفیت ها برای بهبود وضعیت این بافت های شهری است. از این رو در این تحقیق به بررسی میزان تاثیر سه مولفه ی سرمایه اجتماعی شامل اعتماد نهادی، احساس تعلق به محله و مشارکت اجتماعی شهروندان و نقش آن در بهسازی و نوسازی بافت فرسوده شهر لار پرداخته می شود. روش تحقیق، از نوع توصیفی- تحلیلی بوده و جامعه ی آماری شامل کلیه ی سرپرستان خانوار و مالکان املاک ساکن در چهار محله ی درویشان، پیرغیب، پاقلعه و کهویه بافت فرسوده لار به تعداد ۴۸۵۰ می باشد. حجم نمونه با استفاده از فرمول کوکران عدد ۳۵۰ محاسبه شد و پرسشنامه ها مطابق با این تعداد، توزیع و جمع آوری شد. برای سنجش و آزمون فرضیات تحقیق از نرم افزار spss استفاده شده است. نتایج آزمون نشان داد که مولفه های سرمایه اجتماعی، نقش زیادی در تبیین میزان تمایل به همکاری و مشارکت ساکنان بافت فرسوده در بهسازی و نوسازی بافت دارد و هرچه اعتماد نهادی، حس تعلق خاطر و مشارکت افراد افزایش یابد تمایل به همکاری و مشارکت مالکان در بهسازی و نوسازی بافت فرسوده بیشتر می شود و برعکس.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.