بهینه سازی فرآیند شیرین سازی گاز برای کاهش جذب ترکیبات BTEX در محلول آمین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بهینه سازی فرآیند شیرین سازی گاز برای کاهش جذب ترکیبات BTEX در محلول آمین دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بهینه سازی فرآیند شیرین سازی گاز برای کاهش جذب ترکیبات BTEX در محلول آمین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بهینه سازی فرآیند شیرین سازی گاز برای کاهش جذب ترکیبات BTEX در محلول آمین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بهینه سازی فرآیند شیرین سازی گاز برای کاهش جذب ترکیبات BTEX در محلول آمین :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

گاز ورودی به واحدهای تصفیه گاز، عمدتا ناخالصی هایی نظیر هیدروکربورها و ترکیبات آروماتیکی نظیر بنزن، تولوین، اتیل بنزن و زایلن را به همراه دارد که در برجهای تماس، جذب محلول آمین شده و باعث بروز ناپایداری در دریافت گاز، افزایش مصرف آنتی فوم و افزایش هزینه های عملیات می شود و مشکلات زیادی را در واحدهای پایین دست بویژه واحد بازیافت گوگرد، ایجاد کرده و باعث غیر فعال شدن زود هنگام کاتالیست این واحدها می شود.[۱]در این مقاله با استفاده از نرم افزار PROMAX سعی شده تا با طراحی جیدد واحد شیرین سازی، از جذب BTEX در محلول آمین جلوگیری کرده و نیز تاثیر عواملی همچون دمای آمین، فشار گاز ورودی و فشار آمین بر روی جذب گازهای BTEX مورد ارزیابی قرار گرفت. با تنظیم فاکتورهای موثر بر جذب BTEX و نیز طراحی جدید واحد، بیشتر از ۵۰ درصد در جذب BTEX کاهش ایجاد شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.