ارزیابی خطرات تحلیل مخاطرات ایمنی بهداشت در آشپزخانه و رستوران شرکت ملی پخش فراورده های نفتی منطقه تهران بر اساس روش JHA و ارایه راهکار کنترلی جهت کاهش آن ها


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی خطرات تحلیل مخاطرات ایمنی بهداشت در آشپزخانه و رستوران شرکت ملی پخش فراورده های نفتی منطقه تهران بر اساس روش JHA و ارایه راهکار کنترلی جهت کاهش آن ها دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی خطرات تحلیل مخاطرات ایمنی بهداشت در آشپزخانه و رستوران شرکت ملی پخش فراورده های نفتی منطقه تهران بر اساس روش JHA و ارایه راهکار کنترلی جهت کاهش آن ها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی خطرات تحلیل مخاطرات ایمنی بهداشت در آشپزخانه و رستوران شرکت ملی پخش فراورده های نفتی منطقه تهران بر اساس روش JHA و ارایه راهکار کنترلی جهت کاهش آن ها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی خطرات تحلیل مخاطرات ایمنی بهداشت در آشپزخانه و رستوران شرکت ملی پخش فراورده های نفتی منطقه تهران بر اساس روش JHA و ارایه راهکار کنترلی جهت کاهش آن ها :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

سابقه و هدف: نتایج بررسیها نشان می دهد که اکثر کارشناسان و کارکنان به دلایل مختلف تمایل چندانی به مطالعه کتابها و دستورالعمل های HSE ندارند. البته از طرفی هم می کوشند تا نیروی انسانی سالم و محیطی پاکیزه با پیشرفت جامعه بشری داشته باشند. بنابراین موسسات بزرگ و پیشرو مجدانه می کوشند تا از نیروی انسانی و منابع زیست محیطی خود به شایستگی حفاظت و به بهترین وجه از آن استفاده کنند. یکی از مهمترین راههای رسیدن به این هدف بزرگ استقرار سیستم مدیریت بهداست، ایمنی و محیط زیست می باشد) JHA(JOB HAZARD ANALYSIS روشی است که به اصلاح اصول ایمنی و بهداشت و اجرای آن کمک می کند. در انجام آنالیز خطرات شغلی خطرات بالقوه و راههای ایمن انجام فعالیت در هر مرحله ای از آن شناخته می شود.. این پژوهش با هدف ارزیابی و مدیریت ریسک های ایمنی، بهداشت و محیط زیست واحد کنترل کیفیت انبار مواد غذایی، اشپزخانه، سردخانه شرکت ملی پخش فراورده های نفتی انجام پذیرفته است. مواد و روش ها: در این تحقیق که حدود ۱۰ ماه به طول انجامید، در ابتدا برنامه های ایمنی و بهداشت مجموعه استخراج گردید. با توجه به برنامه های موجود ابتدا شناسایی مخاطرات انجام گردید و سپس با توجه به روش اجرایی ارزیابی ریسک JHA کلیه مخاطرات شناسایی شده ارزیابی گردیدند و بعد از آن با توجه به سطح ریسک هر یک اقدام اصلاحی مربوطه انجام شد. یافته ها: نتایج ارزیابی نشان می دهد با توجه به نتایج بدست آمده از جدول ارزیابی ریسک ۴۱% از موارد غیر قابل قبول، ۲۴% از موارد قابل تحمل و تنها ۳۵% از موارد قابل قبول می باشد، لذا اقدامات اصلاحی ایمنی و بهداشتی با توجه به نتایج به دست آمده پیشنهاد شده که کلیه موارد در جهت رفع عدم انطباق های ایمنی و بهداشتی در رستوران و آشپزخانه شرکت نفت منطقه تهران می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.