تحلیلی بر نقش توانمندی های گردشگری در توسعه پایدار اقتصادی مناطق کمتر توسعه یافته، مطالعه موردی: شهرستان خدابنده


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تحلیلی بر نقش توانمندی های گردشگری در توسعه پایدار اقتصادی مناطق کمتر توسعه یافته، مطالعه موردی: شهرستان خدابنده دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحلیلی بر نقش توانمندی های گردشگری در توسعه پایدار اقتصادی مناطق کمتر توسعه یافته، مطالعه موردی: شهرستان خدابنده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحلیلی بر نقش توانمندی های گردشگری در توسعه پایدار اقتصادی مناطق کمتر توسعه یافته، مطالعه موردی: شهرستان خدابنده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحلیلی بر نقش توانمندی های گردشگری در توسعه پایدار اقتصادی مناطق کمتر توسعه یافته، مطالعه موردی: شهرستان خدابنده :

تعداد صفحات :۱۷

چکیده مقاله:

راهبردهای گذشته در زمینه توسعه منطقه ای در کشورهای در حال توسعه، بویژه در کشور ما نتوانسته است زمینه رابرای توسعه منطقه ای فراهم سازد. به طوری که، منافع توسعه به طور عمده در قطب های خاص با جهت گیری به سمتمناطق توسعه یافته متمرکز شده و بیعدالتی بین فضاهای جغرافیایی را به دنبال داشته است. از طرفی دیگر، مناطق کمترتوسعه یافته با چالش های متعددی در توسعه اقتصادی و اجتماعی مواجه بوده و اقتصاد مبتنی بر استفاده بی رویه ازمنابع طبیعی به تخریب محیط زیست منجر شده است. از این رو، برای کاستن از بیعدالتی های توسعه گذشته توجه بهصنعت گردشگری مبتنی بر استعداد مناطق حاشیه ای به عنوان یکی از راهبردهای توسعه منطقه ای برای ارتقای اقتصادمحلی از طریق توسعه سرمایه گذاری و در نتیجه ارتقای سطح رفاه اقتصادی در مناطق کم برخوردار مورد توجه برنامهریزان قرار گرفته است. هدف این مطالعه، بررسی توانمندی های گردشگری شهرستان خدابنده در استان زنجان به عنوانیکی از مناطق کم برخوردار کشور می باشد. به این منظور، با بررسی مبانی نظری مرتبط با موضوع به بررسی توانایی هایبالقوه شهرستان و سطح بندی جاذبه های موجود گردشگری پرداخته است. نتیجه مطالعات نشان می دهد که اینشهرستان دارای توانمندی نسبی بالایی برای توسعه گردشگری بوده و به لحاظ توانمندی ها می توان از بین جاذبه هایموجود در سطح اول، منطقه زرین غار- غار کتله خور- سد تالوار و در سطح دوم، منطقه قیدار- سهرورد- سجاس را دراولویت توسعه شهرستان متاثر از گردشگری مورد توجه قرار داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.