تحلیل راهبردهای مناسب جهت استقرار صنایع تبدیلی و تکمیلی در نواحی روستایی مطالعه موردی: دهستان زرین دشت شهرستان دره شهر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تحلیل راهبردهای مناسب جهت استقرار صنایع تبدیلی و تکمیلی در نواحی روستایی مطالعه موردی: دهستان زرین دشت شهرستان دره شهر دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحلیل راهبردهای مناسب جهت استقرار صنایع تبدیلی و تکمیلی در نواحی روستایی مطالعه موردی: دهستان زرین دشت شهرستان دره شهر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحلیل راهبردهای مناسب جهت استقرار صنایع تبدیلی و تکمیلی در نواحی روستایی مطالعه موردی: دهستان زرین دشت شهرستان دره شهر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحلیل راهبردهای مناسب جهت استقرار صنایع تبدیلی و تکمیلی در نواحی روستایی مطالعه موردی: دهستان زرین دشت شهرستان دره شهر :

تعداد صفحات :۲۰

چکیده مقاله:

ایجاد و استقرار صنایع تبدیلی و تکمیلی محصولات کشاورزی یکی از سودمندترین ارتباطات بین دو بخش کشاورزی و صنعت است کهعلاوه بر رفع مسایل مختلف، به کاهش نابرابری های منطقه ای منجر شده و توجه به این صنایع باعث شکوفایی بخش وسیعی در اقتصادروستایی خواهد شد. با استقرار صحیح و علمی صنایع تبدیلی و تکمیلی عصری نسبتا نوین بر پیکرهی جوامع روستایی افزوده میشود که بافت اقتصادی-اجتماعی روستاها را دگرگون میکند و زمینههای جدیدی را در این مناطق پدید میآورد. در پژوهش حاضر،تلاش شده است تا با بررسی نقاط قوت و ضعف، تهدید و فرصت منطقه در زمینه ایجاد صنایع تکمیلی و نبدیلی، راهبردهای اصولی استقرار این صنایع در نواحی روستایی با استفاده از مدل SWOT دردهستان زرین دشت ارایه شود.روش تحقیق توصیفی- تحلیلی است.جهت گردآوری اطلاعات از دو روش کتابخانهای و میدانی (پرسشنامه و مصاحبه) استفاده شده است. جامعه آماری این تحقیق، مسیولین مربوط به امور روستایی دهستان است که شامل کارشناسان جهاد کشاورزی شهرستان دره شهر، دهیارهای روستاهای دهستان زرین دشت، کارشناسان بنیاد مسکن و فرمانداری است. با توجه به منطقه مورد مطالعه و با پیشنهاد اساتید و کارشناسان مربوطه، تعداد نمونه ها، ۲۵ است که به این تعداد، پرسشنامه بین مسیولین ذیربط، توزیع، تکمیل و مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. همچنین برای تجزیه و تحلیل اطلاعات و پاسخگویی به سوال تحقیق، از مدل SWOT استفاده شده است. پس از بررسی نقاط قوت، ضعف، تهدید و فرصت استقرار صنایع تبدیلی و تکمیلی در محدوده مورد مطالعه، راهبردهای مناسب جهت استقرار این صنایع در منطقه مورد مطالعه با استفاده از مدل SWOT ارایه شد. همچنین نتایج تحقیق نشان میدهد که صنایع تبدیلی و تکمیلی محصولات کشاورزی میتواند راهکاری مناسب برای جلوگیری از ضایعات و افزایش ارزش افزوده محصولات کشاورزی باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.