برآورد دوره های تر فرین متوالی با استفاده از روش زنجیره مارکوف و تعیین الگوهای همدید آن ها (مطالعه موردی استان زنجان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 برآورد دوره های تر فرین متوالی با استفاده از روش زنجیره مارکوف و تعیین الگوهای همدید آن ها (مطالعه موردی استان زنجان) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد برآورد دوره های تر فرین متوالی با استفاده از روش زنجیره مارکوف و تعیین الگوهای همدید آن ها (مطالعه موردی استان زنجان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی برآورد دوره های تر فرین متوالی با استفاده از روش زنجیره مارکوف و تعیین الگوهای همدید آن ها (مطالعه موردی استان زنجان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن برآورد دوره های تر فرین متوالی با استفاده از روش زنجیره مارکوف و تعیین الگوهای همدید آن ها (مطالعه موردی استان زنجان) :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

در این پژوهش جهت شناسایی دور ههای تر فرین با استفاده از زنجیره مارکوف در استان زنجان از داده های بارش روزانه دهایستگاه سینوپتیک و باران سنجی استان طی دوره آماری ( ۱۹۹۶-۲۰۱۵ ) استفاده شده است. نتایج نشان داد که در طی دوره آماری ۲۰ ساله هیچ گونه دوره تر فرین رخ نداده است درنتیجه برای استخراج دوره های تر فرین ۷۰ درصد از ایستگاه ها مبنایکار قرار گرفت و نتایج نشان داد که فقط یک دوره تر فرین با توالی ۹ روزه رخ داده است درنتیجه همین توالی که یک الگویپاییزه میباشد به عنوان دوره تر فرین انتخاب و موردبررسی همدید قرار گرفت. جهت شناسایی الگوهای همدید موثر بر رخ دادتوالی تر فرین از داده فشار تراز دریا، ارتفاع ژیوپتانسیل، مولفه مداری، نصف النهار باد، تاوایی، آب قابل بارش برای تمامیسطوح جو و وزش رطوبتی استفاده شده است، داد ه های مذکور از پایگاه داده های NCEP/NCAR استخراج گردیده است. تحلیل نقشه های همدید نشان داد که در تراز دریا منطقه موردمطالعه تحت تاثیر زبانه ای ۱۰۲۲ هکتوپاسکال پرفشار سیبریمی باشد. در تراز ۵۰۰ و ۷۰۰ هکتوپاسکال ناوه عمیقی با جهت شمالی- جنوبی بر روی دریای سیاه قرارگرفته و تا نواحیمرکز دریای سرخ ادامه پیداکرده در این ترازها منطقه موردمطالعه جلوی محور فرود قرارگرفته است. وزش رطوبتی در تراز۷۰۰ و ۸۵۰ هکتوپاسکال به خوبی نقش دریای سیاه، دریای مدیترانه، خلیج فارس، دریای سرخ، دریای خزر، دریای عرب واقیانوس هند را در تامین رطوبت منطقه نشان میدهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.