مقاله آزبست در آب آشامیدنی : نگرانی ها، استاندارد، روشهای حذف
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله آزبست در آب آشامیدنی : نگرانی ها، استاندارد، روشهای حذف دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله آزبست در آب آشامیدنی : نگرانی ها، استاندارد، روشهای حذف کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله آزبست در آب آشامیدنی : نگرانی ها، استاندارد، روشهای حذف،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله آزبست در آب آشامیدنی : نگرانی ها، استاندارد، روشهای حذف :
تعداد صفحات:۷
چکیده:
آزبست به گروهی از الیاف معدنی اطلاق می شود که به طور طبیعی در خاک ها و صخره های بعضی مناطق زمین پدید می آید. این ماده در تولید انواع کف پوشها، لنت ترمز و صفحه کلاج اتومبیل ها، انواع کاغذ و مقوای ضخیم، لوله های آزبست سیمان، انواع چسب، مواد درزگیر، موادمقاوم به حرارت و غیره کاربرد داشته و از طریق محلول شدن از کانی ها و مواد معدنی، تخلیه پساب های صنعتی و انباشت اتمسفری وارد منابع آب می گردد. اغلب مشکلات گزارش شده در خصوص حضور آزبست در سیستم های آب رسانی مربوط به آبهای سطحی و لوله های آزبست سیمان حاوی آزبست در غلظت های بالاست. حضور این ماده در آب آشامیدنی مناطقی از کشورهای مختلف دنیا مانند کانادا، آفریقای جنوبی، ایتالیا و ایالات متحده مشخص شده است با توجه به احتمال حضور آزبست در آب آشامیدنی مناطقی از ایران ( به ویژه مناطق معدنی) جنبه های مختلف حضور، نگرانی های بهداشتی، استاندارد و روشهای حذف آن مورد بررسی قرار گرفته است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.