پاورپوینت بررسی جامع زراعت و کشاورزی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل فشرده
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 پاورپوینت بررسی جامع زراعت و کشاورزی دارای ۱۲۰ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پاورپوینت بررسی جامع زراعت و کشاورزی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز پاورپوینت بررسی جامع زراعت و کشاورزی۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی پاورپوینت بررسی جامع زراعت و کشاورزی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پاورپوینت بررسی جامع زراعت و کشاورزی :

پاورپوینت بررسی جامع زراعت و کشاورزی در ۱۲۰ اسلاید قابل ویرایش

تولید غذا، الیاف (پوشاک)، سوخت مهمترین مساله مورد توجه جوامع انسانی در طول تاریخ بوده و تا به امروز ادامه دارد. تولیدات گیاهی اساس تامین غذا را تشکیل می دهند.

در حدود ۱۰۰۰۰ سال قبل جمعیت کره زمین ۵ میلیون نفر، غذای انسان از طریق شکار
۵۰۰۰ سال قبل همراه با استقرار انسانها در شهرها افزایش سریع جمعیت
۲۵۰۰ سال پیش جمعیت ۱۰۰میلیون نفر

در سال ۱۸۳۰جمعیت از مرز ۱ میلیارد نفر گذشت
در سال ۱۹۳۰ جمعیت دو برابر (۲ میلیارد نفر)

دوباره در سال ۱۹۷۵ جمعیت دو برابر (۴ میلیارد نفر) هم اکنون جمعیت جهان در حدود ۶ میلیارد نفر و با سرعت ۹۰ میلیون نفر در سال

در دنیا افزایش جمعیت بیش از ازدیاد محصولات کشاورزی است مخصوصاً در کشورهای در حال توسعه

حضرت علی (ع): کسی که آب و خاک داشته باشد ولی در فقر زندگی کند از رحمت خداوند به دور است.

زراعت: علم و فن کشت و کار و بهره برداری از آب و خاک و گیاه

روند رشد جمعیت ۲۰۰۰ سال پیش جمعیت ۲۵۰ میلیون نفر در سال ۱۸۳۰جمعیت از مرز ۱ میلیارد نفر گذشت در سال ۱۹۳۰ جمعیت دو برابر (۲ میلیارد نفر) دوباره در سال ۱۹۷۵ جمعیت دو برابر (۴ میلیارد نفر) هم اکنون جمعیت جهان در حدود ۶ میلیارد نفر

راهکارهایی برای افزایش محصول: ۱- افزایش سطح زمین های زیر کشت ۲- افزایش میزان محصول در واحد سطح (افزایش عملکرد) ۳- افزایش تولید در واحد زمان

۱- افزایش سطح زیر کشت: حدود ۲۱% زمینهای دنیا قابلیت کشت و زرع دارند در حال حاضر نیمی از آن در زیر کشت است.

قسمتی از اراضی بایر قابل کشت در کشورهایی مانند ایران وجود دارد اما کشاورزی نیمه سنتی تا نیمه مکانیزه است
با مکانیزه کردن کشاورزی می توان بخش بزرگی از این زمینها را به زیر کشت برد.
در بسیاری از موارد عواملی مانند کمبود آب، نامساعد بودن شرایط آب و هوایی و … مانع توسعه کشاورزی است.

۲- افزایش میزان محصول در واحد سطح: قبل از آغاز قرن بیستم افزایش تولید در نتیجه افزایش سطح زیر کشت بوده است.
اکنون به دلیل وجود نداشتن زمینهای قابل توجهی که بسادگی بتوان سطح زیر کشت را افزایش داد وهمچنین اختصاص یافتن بخشی ار اراضی قابل کشت به شهر سازی، راهها و …

در امریکا سالانه ۵/۰ میلیون هکتار از خاکهای حاصلخیز صرف توسعه شهری و از گردونه زراعت خارج می شود. در مقیاس جهانی میزان استهلاک سرانه اراضی زراعی ۵/۱ درصد در سال است.
در نتیجه هدف اصلی زراعت افزایش عملکرد در واحد سطح است، که از طریق استفاده از ارقام اصلاح شده، تهیه بستر مطلوب برای کاشت بذر، بهینه سازی مصرف کود، کنترل آفات و بیماریها، آبیاری، زهکشی و …

۳- افزایش تولید در واحد زمان: در روشهای رایج همواره بخشی از زمینهای قابل کشت در مدتی از سال بی استفاده می مانند.
می توان با استفاده از شیوه های زراعت چند کشتی (کشت بیش از یک گیاه زراعی در سال) و کشت مخلوط (کشت بیش از یک محصول در یک قطعه زمین) میزان تولید محصولات زراعی را در واحد زمان افزایش داد.

انواع طبقه بندی گیاهان زراعی
۱- طبقه بندی علمی گیاهان ۲- گروه بندی بر اساس طول عمر ۳- گروه بندی بر اساس وسعت و دامنه کشت ۴- طبقه بندی بر اساس هدف تولید و مورد مصرف ۵- تقسیم بندی بر اساس راهکارهای مدیریتی ۶- تقسیم بندی بر اساس عملیات زراعی مشترک ۷- گروه بندی بر اساس عکس العمل به طول روز ۸- گروه بندی بر اساس طول فصل رشد ۹- گروه بندی بر اساس دمای مطلوب رشد ۱۰- سایر تقسیم بندیهای گیاهان زراعی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.