مقاله بررسی قابلیت مصرف، عرضه و برخی عوامل موثر بر آنها در نمونه های جمع آوری شده از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی شهرستان شاهرود طی سال ۱۳۸۰
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی قابلیت مصرف، عرضه و برخی عوامل موثر بر آنها در نمونه های جمع آوری شده از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی شهرستان شاهرود طی سال ۱۳۸۰ دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی قابلیت مصرف، عرضه و برخی عوامل موثر بر آنها در نمونه های جمع آوری شده از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی شهرستان شاهرود طی سال ۱۳۸۰ کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی قابلیت مصرف، عرضه و برخی عوامل موثر بر آنها در نمونه های جمع آوری شده از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی شهرستان شاهرود طی سال ۱۳۸۰،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی قابلیت مصرف، عرضه و برخی عوامل موثر بر آنها در نمونه های جمع آوری شده از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی شهرستان شاهرود طی سال ۱۳۸۰ :
تعداد صفحات:۱۱
چکیده:
این بررسی جهت تعیین قابلیت عرضه و مصرف مواد غذایی تولیدی کارخانه های شهرستان شاهرود و عوامل موثر در الودگی های میکروبی و شیمیایی انجام گرفت در این بررسی ۸۸۳ نمونه به مدت یکسال از نواحی مختلف کارگاهها و کارخانجات مواد غذایی شهرستان شاهرود جمع آوری و مورد آزمایش قرار گرفت. عمل نمونه گیری به صورت تصادفی انجام شد و بعد از توزین و تهیه رقت در محیطهای کشت اختصاصی تلقیح گردید. نتایج در پرسشنامه درج و توسط نرم افزار SPSS , Excell مورد تجزیه و تحلیل قرا ر گرفت. یافته های تحقیق نشان میدهد که فراورده های گوشتی نظیر همبرگر و کباب لقمه و سوسیس و کالباس و پنیر و فراورده های آن بیشترین درصد عدم قابلیت مصرف و عرضه را داشته است .
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.