بررسی رابطه استفاده از شبکه های اجتماعی مجازی و روابط اجتماعی در میان دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرند


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
25 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی رابطه استفاده از شبکه های اجتماعی مجازی و روابط اجتماعی در میان دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرند دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی رابطه استفاده از شبکه های اجتماعی مجازی و روابط اجتماعی در میان دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرند  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی رابطه استفاده از شبکه های اجتماعی مجازی و روابط اجتماعی در میان دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرند،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی رابطه استفاده از شبکه های اجتماعی مجازی و روابط اجتماعی در میان دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرند :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

شبکه های اجتماعی مجازی که نسلی نو از سامانه های اینترنتی اجتماع محور و بر پایه هنجارهای جوامع غربی هستند درحال گسترش روز افزون در تمامی نقاط جهان می باشند. در ایران نیز از بدو پیدایش این شبکه ها مخاطبان آن در کشورپیوسته رو به فزونی بوده است. هدف این پژوهش بررسی رابطه استفاده از شبکه های اجتماعی مجازیو روابط اجتماعی دربین دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرند است .بدین منظور درصد افرادی که از شبکه های اجتماعی مجازیاستفاده می کنند، توزیع جنسیتی، مدت زمان استفاده از شبکه های اجتماعی مجازی، تعداد ساعات استفاده از این شبکهها در روز، نوع شبکه های مجازی استفاده شده، نحوه استفاده از هویت و نظر افراد در مورد سلامت اخلاقی این شبکه هابررسی شده است. با عنایت به این که استفاده از شبکه های اجتماعی مجازی در بین دانشجویان رواج دارد و فضایی امنبرای فعالیت افراد نمی باشند. تحقیق در این باره امری ضروری به نظر می رسد این پژوهش از نوع پیمایشی و با استفاده ازپرسشنامه است؛ جامعه آماری آن دانشجویان اشتغال به تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرند در سال تحصیلی ۹۶-۱۳۹۵ بوده است. نمونه از دانشکده های علوم انسانی، علوم پایه و فنی و مهندسی این دانشگاه انتخاب شده است. روشنمونه گیری تصادفی ساده است. این تحقیق سه فرضیه اصلی و یک فرضیه فرعی دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.