کاربرد نانووزیکول ها در درون پوشانی ترکیبات غذا-دارو


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
22 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 کاربرد نانووزیکول ها در درون پوشانی ترکیبات غذا-دارو دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کاربرد نانووزیکول ها در درون پوشانی ترکیبات غذا-دارو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کاربرد نانووزیکول ها در درون پوشانی ترکیبات غذا-دارو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن کاربرد نانووزیکول ها در درون پوشانی ترکیبات غذا-دارو :

تعداد صفحات :۱۷

چکیده مقاله:

نانووزیکول ها دسته ای از حامل های لیپیدی هستند که از پخش سورفاکتانت ها در حلال آبی و اعمال نیروی برشی ساخته می شوند. آنها دارای ساختار دو لایه و آمفی فیل بوده و قادر به درون پوشانی ترکیبات غذا- داروی آبدوست و آبگریز می باشند. مهمترین این حامل ها شامل لیپوزوم، فیتوزوم و نیوزوم هستند. استفاده از این ترکیبات در طی ده سال اخیر در علوم دارویی رایج شده است و در سال های اخیر برای درون پوشانی ترکیبات مفید غذایی نیز بکار رفته شده است. روش های مختلفی بای تولید ناوزیکول ها وجود دارد ولی در حال حاضر روش لایه نازک (تبخیر حلال) رایج ترین روش می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.