تهیه نانو ذرات ضد میکروبی کیتوزان با رویکرد کاهش ضایعات فرآورده های دریایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تهیه نانو ذرات ضد میکروبی کیتوزان با رویکرد کاهش ضایعات فرآورده های دریایی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تهیه نانو ذرات ضد میکروبی کیتوزان با رویکرد کاهش ضایعات فرآورده های دریایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تهیه نانو ذرات ضد میکروبی کیتوزان با رویکرد کاهش ضایعات فرآورده های دریایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تهیه نانو ذرات ضد میکروبی کیتوزان با رویکرد کاهش ضایعات فرآورده های دریایی :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

عرضه ی محصولات دریایی عمدتا به شکل بدون پوست میباشد و پوست آنها جز ضایعات کارخانجات فرآورده های دریایی است درحالیکه از منابع اصلی استخراج کیتوزان با توجیه اقتصادی بشمار می آیند. هدف پژوهش حاضر تهیه نانو ذرات کیتوزان استخراج شده از ضایعات فرآورده دریایی است، بدین منظور ترکیب درصدهای مختلف نمک سدیم تری پلی فسفات ۰/۵، ۱%، وزنی / حجمی با کیتوزان تهیه و خصوصیات آن مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد با افزایش درصد نمک شاخص های توزیع اندازه ذرات و پتانسیل زتا به ترتیب به صورت معنی داری افزایش ۶۶۴ متر و کاهش ۳۰/۲ میلی ولت یافته اند و همچنین کیتوزان ترکیبی موثر بر مهارکنندگی هر دو نوع باکتری گرم مثبت و منفی بوده است. در میان ریزسازواره های موجود با تفاوت معنی داری اشترشیا کلی و سالمونلا تیفی موریوم به ترتیب حساسترین ۱/۹ میکروگرم بر میلی لیتر و مقاوم ترین میکروگرم بر میلی لیترباکتری در مقابل نمونه ها به حساب آمده اند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.