معرفی مولفه های مدیریت جهادی بر مبنای سیره حضرت زینب (س) و ارزیابی وضعیت آنها در بین دانشجویان ( بررسی موردی: دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه )


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
10 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 معرفی مولفه های مدیریت جهادی بر مبنای سیره حضرت زینب (س) و ارزیابی وضعیت آنها در بین دانشجویان ( بررسی موردی: دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه ) دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد معرفی مولفه های مدیریت جهادی بر مبنای سیره حضرت زینب (س) و ارزیابی وضعیت آنها در بین دانشجویان ( بررسی موردی: دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه )  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی معرفی مولفه های مدیریت جهادی بر مبنای سیره حضرت زینب (س) و ارزیابی وضعیت آنها در بین دانشجویان ( بررسی موردی: دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه )،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن معرفی مولفه های مدیریت جهادی بر مبنای سیره حضرت زینب (س) و ارزیابی وضعیت آنها در بین دانشجویان ( بررسی موردی: دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه ) :

تعداد صفحات :۲۰

چکیده مقاله:

مدیریت جهادی یک مفهوم کلی است که مصادیق مهمی مانند دین محوری، ولایت مداری، ایثار، ارزش مداری، پویایی، مردم گرایی، انعطاف پذیری، خودباوری، نوآوری، ماموریت پذیری و… را شامل می شود. سوال اصلی این تحقیق با در نظر گرفتن اهمیت مدیریت جهادی در تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی و کمک به نشر فرهنگ مقاومت این است که مصادیق مدیریت جهادی در کردار و گفتار حضرت زینب (س) تا چه میزان در بین دانشجویان شاغل به تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه جاری بوده و تا چه میزان می توان این مولفه ها را در بین آنان مشاهده نمود در این راستا با مراجعه به آثار و منابع موجود و توزیع پرسشنامه بین تعدادی از مدرسان گروه های عمومی؛ ضمن تبیین مصادیق مدیریت جهادی بر مبنای سبک زندگی حضرت زینب (س) به مطالعه وضعیت این مولفه ها در بین دانشجویان پرداخته شد. شیوه تحقیق تحلیلی و اکتشافی و شیوه گردآوری داده ها به صورت مطالعه کتابخانه ای و توزیع پرسشنامه بود. برای توصیف داده ها از میانگین و انحراف معیار و برای بررسی امکان اختلاف معنادار بین مولفه ها از t یک دامنه استفاده گردید. پس از اطمینان از وجود اختلاف معنادار بین مولفه های بررسی شده، از آزمون فریدمن استفاده شد. همچنین نمره کل در هر مولفه برابر ۱۰۰ در نظر گرفته شده و درصد انطباق در هر مورد محاسبه گردید. نتیجه ی نهایی تحقیق نشانگر این است که نمرات ماموریت پذیری، ارزش مداری، مردم گرایی، ولایت مداری، نوآوری و دین محوری به ترتیب در اولویت های اول تا ششم و با نمراتی بالاتر از حد متوسط ( ۵۰ درصد) قرار گرفته و سایر موارد از وضعیت ضعیف تری برخوردار بوده اند. پیشنهاد اصلی این است که دانشجویان با تاسی از روش عملکردی حضرت زینب (س) در جهت استقرار نظام مدیریت جهادی در جامعه ی اسلامی تلاش کرده و به پویایی و بهبود وضعیت نظام حاکم بر جامعه کمک نمایند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.