تاثیر آنتی اکسیدانی اسانس دارچین بر کیفیت و زمان ماندگاری گوشت مرغ نگهداری شده در شرایط سرد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر آنتی اکسیدانی اسانس دارچین بر کیفیت و زمان ماندگاری گوشت مرغ نگهداری شده در شرایط سرد دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر آنتی اکسیدانی اسانس دارچین بر کیفیت و زمان ماندگاری گوشت مرغ نگهداری شده در شرایط سرد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر آنتی اکسیدانی اسانس دارچین بر کیفیت و زمان ماندگاری گوشت مرغ نگهداری شده در شرایط سرد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر آنتی اکسیدانی اسانس دارچین بر کیفیت و زمان ماندگاری گوشت مرغ نگهداری شده در شرایط سرد :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

هر در این مطالعه، اثرات آنتی اکسیدانی غلظت های مختلف اسانس دارچین در فیله گوشت مرغ در ۴درجه سانتی گراد مورد بررسی قرار گرفت. نمونه ها در پنج تیمار شاهد یا کنترل) نمونه بدون اسانس(، اسانس دارچین در سطح ۱۰۰، ۲۰۰و ۴۰۰ ppm و BHT 100 گروه بندی شدند. سپس نمونه ها در دمای ۴ درجه نگهداری و فعالیت آنتی اکسیدانی اسانسها در روزهای ۰،۴،۸،۱۲ با روش های تست حذف رادیکال آزاد دی فنیل پیکریل هیدرازیل (DPPH), Ph , و ارزیابی میزان اکسیداسیون به روش تیوباربیتوریک اسید( TBARS) مورد بررسی قرار گرفت. در آزمایش DPPH با افزایش غلظت اسانس۲۰۰ و ۴۰۰ppm و BHT 100 فعالیت ضد رادیکالی نیز افزایش یافت و دارچین در سطح۴۰۰ ppm بالاترین فعالیت حذف رادیکال آزاد را نشان دا. در آزمایش ( TBARS) نیز تمامی تیمارها به طور معنی داری باعث کاهش اکسیداسیون لیپیدها شدند. نتایج این تحقیق نشان داد که استفاده از اسانس دارچین در گوشت مرغ می تواند موجب تاخیر در فرایند فساد شیمیایی شود .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.