بررسی میزان شیوع کوکسیلا بورنتی در شیر گاو، تولید شده در ایران به دو روش Nested PCR و Real-time PCR


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی میزان شیوع کوکسیلا بورنتی در شیر گاو، تولید شده در ایران به دو روش Nested PCR و Real-time PCR دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی میزان شیوع کوکسیلا بورنتی در شیر گاو، تولید شده در ایران به دو روش Nested PCR و Real-time PCR  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی میزان شیوع کوکسیلا بورنتی در شیر گاو، تولید شده در ایران به دو روش Nested PCR و Real-time PCR،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی میزان شیوع کوکسیلا بورنتی در شیر گاو، تولید شده در ایران به دو روش Nested PCR و Real-time PCR :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

تب کیو یک بیماری مشترک بین انسان و دام است که عامل آن کوکسیلا بورنتی (Coxiella burnetii) می باشد. کوکسیلوز در حیوانات اهلی معمولا به صورت تحت بالینی است اگرچه با سقط و مرده زایی در دام نیز همراه می شود. حیوانات اهلی مهم ترین مخزن کوکسیلا بوده و از طریق شیر، ادرار، مدفوع و ترشحات تنفسی و تولید مثلی آن را دفع می کنند. استنشاق آیروسل های آلوده، مهم ترین راه آلودگی انسان و حیوانات است. در انسان، بیماری به شکل حاد و یا مزمن دیده می شود که در طولانی مدت به صورت مزمن می تواند عامل اندوکاردیت و هپاتیت در انسان باشد. این مطالعه با هدف بررسی میزان شیوع کوکسیلا بورنتی در شیر گاو تولید شده در ایران به دو روش Real-time PCR و Nested PCR انجام شد. در این مطالعه تعداد۳۰۰ نمونه شیر خام از شهرستان های چهارمحال و بختیاری، یزد و اصفهان در چهار فصل جمع آوری گردید و به روش های Nested PCR و Real-time PCR از نظر آلودگی به کوکسیلا بورنتی مورد آزمایش قرار گرفت. در روش Nested PCR در مجموع تعداد ۲۶ نمونه (به ترتیب تعداد ۱۴ نمونه در استان چهارمحال و بختیاری، تعداد ۷ نمونه در استان اصفهان و تعداد ۵ نمونه در استان یزد) از نظر کوکسیلا بورنتی مثبت بودند و در روش Real-time PCR در مجموع تعداد ۷۴ نمونه (به ترتیب تعداد ۳۳ نمونه در استان چهارمحال و بختیاری، ۲۶ نمونه در استان اصفهان و تعداد ۱۵ نمونه در استان یزد) از نظر کوکسیلا بورنتی مثبت تشخیص داده شدند. آزمون آماری اختلاف مشاهده شده بین استان های چهارمحال و بختیاری با استان های اصفهان و یزد را معنی دار دانست (P< 0.05). نتایج حاصل از این مطالعه نشان داد که روش Real-time PCR از توان بیشتری برای تشخیص آلودگی به کوکسیلا بورنتی برخوردار است. بر اساس نتایج به دست آمده میزان فراوانی کوکسیلا بورنتی درشیر خام در فصول مختلف سال متفاوت است به طوری که در فصول زمستان و بهار بیشتر از سایر فصول است (P< 0.05). هم چنین نتایج این تحقیق حاکی از آن است که میزان شیوع کوکسیلا بورنتی در فرآورده های شیری تولید شده در استان چهار محال و بختیاری بالاتراست و شیر خام می تواند از منابع مهم این میکروارگانیسم به شمار آید

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.