بررسی محتوای متابولیتی عصاره های مختلف گل همیشه بهار Calendula officinalis


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی محتوای متابولیتی عصاره های مختلف گل همیشه بهار Calendula officinalis دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی محتوای متابولیتی عصاره های مختلف گل همیشه بهار Calendula officinalis  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی محتوای متابولیتی عصاره های مختلف گل همیشه بهار Calendula officinalis،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی محتوای متابولیتی عصاره های مختلف گل همیشه بهار Calendula officinalis :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

همیشه بهار با نام علمی Calendula officinalis از جمله مهم ترین گیاهان دارویی دارای کاربرد در صنایع دارویی است. گیاه همیشه بهار حاوی ترکیبات فعالی نظیر ترکیبات فنلی، ساپونین ها، زانتوفیل ها، ترپن ها و فلاونوییدها است. در این تحقیق با توجه به اهمیت داشتن شناخت از محتوای متابولیتی عصاره های به دست آمده از این گیاه به بررسی میزان محتوای فنلی، فلاونوییدی، تاننی و ساپونینی عصاره های هگزانی، اتیل استاتی و متانولی پرداخته شد. نتایج این بررسی ها نشان داد که میزان محتوای فنلی، فلاونوییدی و تاننی عصاره متانولی گیاه همیشه بهار در مقایسه با سایر عصاره ها بالاتر بود. محتوای فنلی عصاره متانولی ۸۲/۱۸۶ میلی گرم معادل گالیک اسید بر گرم عصاره خشک بود. میزان محتوای فلاونوییدی و تاننی این عصاره نیز به ترتیب برابر ۸/۱۲۷ میلی گرم معادل کویرستین بر گرم خشک عصاره و ۷۳/۸۳ میلی گرم معادل تانیک اسید بر گرم خشک عصاره محاسبه گردید. برخلاف موارد فوق در مورد محتوای ساپونینی عصاره هگزانی دارای بالاترین مقدار بود (۵۹/۱۲۵ میلی گرم معادل کوییلاجا بر گرم خشک عصاره) بود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.