بررسی فساد شیمیایی گوشت مرغ غوطه ور شده در اسانس زنجبیل


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی فساد شیمیایی گوشت مرغ غوطه ور شده در اسانس زنجبیل دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی فساد شیمیایی گوشت مرغ غوطه ور شده در اسانس زنجبیل  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی فساد شیمیایی گوشت مرغ غوطه ور شده در اسانس زنجبیل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی فساد شیمیایی گوشت مرغ غوطه ور شده در اسانس زنجبیل :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

اثرات اسانس زنجبیل برای افزایش زمان نگه داری فیله مرغ در پنج تیمار به ترتیب، کنترل (C) یا شاهد ، زنجبیل ۱۰۰، ۲۰۰ و ۴۰۰ppm و BHT 100 بررسی شد. تیمارهایتحقیق به صورت دوره ای تحت آزمایش ترکیبات تقریبی(pH) وو آزمایشهای فساد شیمیایی و اکسیداسیون شامل مجموع بازهای نیتروژنه فرار(TVB-N) و(TBARS) تیوباربیوتیک اسید و قدرت احیاکنندگی (RP) قرار گرفتند. بر اساس نتایج آماری، میزانRP ،pH ، TVB-Nو (TBARS) در طول دوره نگه داری در یخچال به طور معنی داری(P<0/05) کمتر از تیمار(C)بود. افزایش معنی داری در این شاخص ها در هرپنج تیمار با افزایش زمان نگه داری در یخچال مشاهده گردید. نتایج بیانگر برتری کیفیت تیمارهای دارای اسانس نسبت به تیمار شاهد بود و تیمارهای حاوی اسانس زنجبیل به علت خاصیت آنتیاکسیدانی باعث کاهش اکسیداسیون فیله مرغ در طی نگه داری در شرایط سرد(۱±۴ C) شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.