بررسی شیوع و مقاومت ضدمیکروبی سویه های سالمونلا جدا شده از گوشت بوقلمون، شترمرغ و کبک در ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی شیوع و مقاومت ضدمیکروبی سویه های سالمونلا جدا شده از گوشت بوقلمون، شترمرغ و کبک در ایران دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی شیوع و مقاومت ضدمیکروبی سویه های سالمونلا جدا شده از گوشت بوقلمون، شترمرغ و کبک در ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی شیوع و مقاومت ضدمیکروبی سویه های سالمونلا جدا شده از گوشت بوقلمون، شترمرغ و کبک در ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی شیوع و مقاومت ضدمیکروبی سویه های سالمونلا جدا شده از گوشت بوقلمون، شترمرغ و کبک در ایران :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

هدف از این مطالعه بررسی شیوع سالمونلا از سروتیپ های درگیر و الگوی حساسیت ضد میکروبی سالمونلای جدا شده از گوشت های بوقلمون، شتر مرغ، و کبک فروخته شده در اصفهان بود. در مجموع ۲۴۹ نمونه از گوشت بوقلمون، شترمرغ، و کبک از ۸ فروشگاه خرده فروشی از اردیبهشت ۱۳۸۵ تا تیرماه ۱۳۸۶ به صورت تصادفی انتخاب شده و خریداری شدند و همه نمونه ها برای حضور سالمونلا مورد بررسی قرار گرفتند و برای حساسیت ضد میکروبی سروتیپ بندی و تست شدند. شیوع سالمونلا به طور کلی ۶.۸ بود. شیوع سالمونلا در گوشت بوقلمون آماری (۹.۷) نسبت به گوشت شترمرغ (۴.۶) (P 0.05) بود. هیچ گونه سالمونلا از نمونه گوشت کبک جدا نشد. سالمونلای جدا شده از بوقلمون و گوشت شتر مرغ نمونه بهبود یافته از ۴ سروتیپ مختلف از جمله سالمونلا انتریکا سرووار تیفی موریوم، سالمونلا انتریکا سرووار انتریتیدیس، سالمونلا انتریکا سرووار اگونا، و سالمونلا انتریکا سرووار پاراتیفی B بود. حساسیت ۱۷ سویه جداشده به ۱۲ داروی ضد میکروبی با استفاده از روش انتشار دیسک (disk diffusion) مشخص شد. مقاومت به نالیدیکسیک اسید بیشترین یافته رایج بود (۵۸.۸) که با مقاومت به تتراسایکلین (۴۱.۲)، استرپتومایسین (۲۹.۴)، تری متوپریم (۲۳.۵ درصد)، کلرامفنیکل (۱۱.۸ درصد) و سیپروفلوکساسین (۵.۹) دنبال شد. سالمونلا جداشده از نمونه های گوشت شتر مرغ بازیابی شده به تمام ۱۲ عوامل ضد میکروبی حساس بودند. طبق دانش ما، این اولین مطالعه در مورد شیوع سالمونلا در گوشت کبک و اولین گزارش از جداسازی سالمونلا از گوشت بوقلمون خام و گوشت شتر مرغ در ایران است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.