سنتز و مشخه یابی نانوذرات طلا به کمک عصاره دانه سویا و سیترات در PH خنثی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 سنتز و مشخه یابی نانوذرات طلا به کمک عصاره دانه سویا و سیترات در PH خنثی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد سنتز و مشخه یابی نانوذرات طلا به کمک عصاره دانه سویا و سیترات در PH خنثی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی سنتز و مشخه یابی نانوذرات طلا به کمک عصاره دانه سویا و سیترات در PH خنثی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن سنتز و مشخه یابی نانوذرات طلا به کمک عصاره دانه سویا و سیترات در PH خنثی :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

این نانوذرات، احیای شیمیایی است که در این روش یون های طلا در محلول به وسیله یک احیاکننده، احیا شده و نانوذرات طلا سنتز می گردد. همچنین امروزه محققان با استفاده از روش های بیولوژیک موفق به سنتز نانوذرات فلزی شده اند که در این روش با استفاده از زیست توده های همچون عصاره گیاهان، احیا یون های فلزی و سنتز نانوذرات صورت می پذیرد. در پژوهش حاضر با استفادهه از روش احیا شیمیایی و سنتز سبز، به کمک سیترات و عصاره دانه سویا که هر دو نقش احیا کنندگی و پایدارکنندگی در فرایند سنتز دارند یون های طلا احیا شده و نانوذرات طلا در PH خنثی سنتز شدند. خصوصیات مختلف نانوذرات سنتز شده توسط آنالیزهای نورمریی فرابنفش UV-Visible، میکروسکوپ الکترون روبشی گسیل میدانی FE-SEM و پراش دینامیکی نور DLS مورد ارزیابی قرار گرفتند. نتایج بررسی خواص نوری نانوذرات توسط آنالیز نور مریی – فرابنفش نشان داد که طول موج جذبی نانوذرات سنتز شده به وسیله عصاره دانه سویا و سیترات به ترتیب برابر با ۵۳۰ نانومتر و ۵۳۹/۵ نانومتر است همچنین نتایج بررسی اندازه و مورفولوژی نانوذرت توسط میکروسکوپ الکترونی روبشی بیانگر وجود نانوذرات با اندازه کمتر از ۵۰ نانومتر، دارای مورفولوژی کروی بود. مطالعات مربوط به توزیع و میانگین اندازه ذرات توسط آنالیز پراش دینامیکی نور انجام گردید، که میانگین اندازه ذره برای نانوذرات سنتز شده توسط عصاره دانه سویا و سیترات به ترتیب برابر با ۱۰۸ و ۱۸۰ نانومتر بدست آمد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.