ویژگی ها و کاربردهای گیاه دارچین در مواد غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ویژگی ها و کاربردهای گیاه دارچین در مواد غذایی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ویژگی ها و کاربردهای گیاه دارچین در مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ویژگی ها و کاربردهای گیاه دارچین در مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ویژگی ها و کاربردهای گیاه دارچین در مواد غذایی :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

گیاه دارچین یکی از گیاهان ارزشمند و دارای خواص فراسودمند است که بکارگیری آن در فرمولاسیون مواد غذایی مختلف می تواند نقش قابل توجهی در افزایش زمان ماندگاری، قابلیت پذیرش و بهبود کیفیت مواد غذایی ایفا نماید. دارچین ها از خانواده لایوراسه یا برگ بو می باشند که سیناموموم سیلانیکوم مرغوب ترین انهااست.در ترکیب دارچین،اسانس روغنی فرار،اوژنول،تانن،سافرول،سینامیک الدیید،کومینیکالدیید،کاریوفیلین،ال-فلاندرین،پی سیمین،پی نن،سینامودهاید،سینیول،موسیلاژ،متول اوژنول،ساکارز،نشاسته وجود دارد.معمولا اسانس های دارچین تا دو درصد سافرول دارند.اسانس حاصل از پوست ان شامل۸/۱۰درصد سافرول،۹/۱۰ در صد اوژنول،۵۰/۵۲ درصد سینامالدیید می باشد. طبق یافته های جدید دارچین اجزاءدارای خاصیت انتی پراکسیداسیون لیپیدها،چلاته کننده،ضد ویروسHIV، ضداثرات منفی مصرف غذاهای چرب،افزاینده یادگیری و افزایش حافظه کوتاه مدت خصوصا در بیماری الزایمر،بهبود علایم ام اس،ضد قارچ هایی مانند الترنیا الترناتا،ضد عفونی کننده ملایم،ضد سرطان و بیماری های کرونری،اصلاح کننده میزان اسیدهای چرب مفید در لاشه ی جوجه ها بوسیله جیره،کاربرد در بسته بندی های فعال و فیلم های خوراکی،ضد باکتری قوی در برابر هلیکوباکتر پیلوری معده می باشند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.