ریزساختار چیپس سیب زمینی و عوامل تاثیر گذار بر روی جذب روغن آن در روش سرخ کردن عمیق (deep fat frying)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ریزساختار چیپس سیب زمینی و عوامل تاثیر گذار بر روی جذب روغن آن در روش سرخ کردن عمیق (deep fat frying) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ریزساختار چیپس سیب زمینی و عوامل تاثیر گذار بر روی جذب روغن آن در روش سرخ کردن عمیق (deep fat frying)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ریزساختار چیپس سیب زمینی و عوامل تاثیر گذار بر روی جذب روغن آن در روش سرخ کردن عمیق (deep fat frying)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ریزساختار چیپس سیب زمینی و عوامل تاثیر گذار بر روی جذب روغن آن در روش سرخ کردن عمیق (deep fat frying) :

تعداد صفحات :۲۱

چکیده مقاله:

چیپس سیب زمینی تکه های سرخ شده نازک سیب زمینی خام ورقه شده باضخامت بین ۰/۷۵تا ۲/۵میلیمترو محتوای رطوبت تقریبا۱/۸% و روغن نهایی ۳۵ %می باشد. سرخ کردن یا خشک کردن در روغن داغ در دمای بین ۱۶۰ و ۱۸۰درجه ی سلسیوس با سرعت بسیار بالا انجام می گیرد. این خشک کردن سریع برای بهبود ویژگی های ساختاری و مکانیکی محصول نهایی، بحرانی محسوب می شود. سرخ کردن عمیق frying fat-deep یکی از قدیمی ترین روش های سرخ کردن است که برای پخت غذاهای سرخ شده، ومطلوبیت بیشتر خوش طعمی بیشتر بکار می رود. انتقال حرارت بالا در طی -deepfrying fat از عوامل اصلی برای گسترش ویژگی های حسی سیب زمینی های سرخ شده محسوب می شود. از آنجایی که جذب روغن یک پدیده ی بنیادی وابسته به سطح است در نظر گرفتن ریزساختارو ، وپوگرافی سطح چیپس سیب زمینی و تغییرات رخ داده در طی سرخ کردن حایز اهمیت می باشند. دو دستگاه SEM و CLSM برای مشاهده ی پراکندگی روغن و مورفولوژی سطح نمونه های سرخ شده استفاده می شوند. عوامل تاثیر گذار بر روی جذب روغن در طی سرخ کردن چیپس سیب زمینی شامل تیمار قبل از سرخ کردن، دمای روغن، مدت زمان قرار گرفتن در روغن، ض خامت و سطح ورقه های چیپس سیب زمینی و تخلخل می باشند. از دستگاه های کرامر و analyser texture برای سنجش سفتی و تردی و شکست پذیری چیپس استفاده می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.