تاثیز آنتی اکسیدان های طبیعی بر پایداری روغن ها و مواد غذایی بر پایه روغن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیز آنتی اکسیدان های طبیعی بر پایداری روغن ها و مواد غذایی بر پایه روغن دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیز آنتی اکسیدان های طبیعی بر پایداری روغن ها و مواد غذایی بر پایه روغن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیز آنتی اکسیدان های طبیعی بر پایداری روغن ها و مواد غذایی بر پایه روغن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیز آنتی اکسیدان های طبیعی بر پایداری روغن ها و مواد غذایی بر پایه روغن :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

چربی ها و روغن ها ازجایگاه ویژه ای دررژیم غذایی انسان برخوردارند و سهم عمده ای ازنیاز بدن به انرژی را تامین می کنند اکسیداسیون لیپیدها در مواد غذایی، یکی از مهمترین عوامل تخریب مواد غذایی در طول فرآوری، انبارمانی و پخش از طریق اثرات نامطلوب برروی عطر، رنگ، ارزش غذایی و همچنین تولید ترکیبات سمی به شمار می آیند استفاده از آنتی اکسیدان های صنعتی به دلیل خطرات احتمالی که در سلامتی دارند، محدود شده است. همچنین آنتی اکسیدان های مصنوعی ممکن است باعث تورم کبد شوند و بر روی فعالیت های آنزیمی کبد تاثیر منفی بگذارند. به همین دلیل و دلایلی دیگر استفاده از منابع طبیعی آنتی اکسیدانی مورد توجه قرار گرفته اند. عصاره های میوه ها، علف ها، سبزیجات، غلات و سایر مواد گیاهی که غنی از ترکیبات فنلی هستند، در صنعت مواد غذایی بسیار قابل توجه شده اند، به این دلیل که آن ها تغییرات اکسیداتیو چربی ها را کند و آهسته کرده و بنابراین، کیفیت و ارزش تغذیه ای مواد را حفظ می کنند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.