تاثیر تغییرات درجه حرارت طی تخمیر (گرمخانه گذاری) بر ماست و دوغ حاصل از آن
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تاثیر تغییرات درجه حرارت طی تخمیر (گرمخانه گذاری) بر ماست و دوغ حاصل از آن دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تاثیر تغییرات درجه حرارت طی تخمیر (گرمخانه گذاری) بر ماست و دوغ حاصل از آن کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر تغییرات درجه حرارت طی تخمیر (گرمخانه گذاری) بر ماست و دوغ حاصل از آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تاثیر تغییرات درجه حرارت طی تخمیر (گرمخانه گذاری) بر ماست و دوغ حاصل از آن :
تعداد صفحات :۶
چکیده مقاله:
دوغ یکی از نوشیدنی های سنتی ایران و برخی ملل دیگر نظیر اروپای شرقی، خاورمیانه و آسیا به شمار می آید. امروزه دوغ از ویژگی های مشخص و استاندارد شده فیزیکی، شیمیایی، فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی برخورداراست . دوغ حاوی کلسیم و سایر مواد معدنی و ویتامین های موجود در ماست، پروتیین و چربی است که علاوه بر مزایای تغذیه ای، حاوی باکتری های مفیدی است که اثرات زیادی بر سلامت دستگاه گوارش دارند. از جمله آنها می توان به استرپتوکوکوس ترموفیلوس و لاکتوباسیلوس بولگاریکوس اشاره کرد. می توان گفت دوغ، محیط مناسبی جهت رشد و فعالیت مخمرها است و احتمالا موثرترین روش طبیعی کنترل فعالیت آنها، نگهداری در شرایط سردخانه و دماهای تقلیل یافته است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.