بررسی تاثیراستفاده ازنانوکرستال سلولز برپارامترهای مکانیکی وحرارتی پلیمر درفیلم پوشش بسته بندی موادغذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیراستفاده ازنانوکرستال سلولز برپارامترهای مکانیکی وحرارتی پلیمر درفیلم پوشش بسته بندی موادغذایی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیراستفاده ازنانوکرستال سلولز برپارامترهای مکانیکی وحرارتی پلیمر درفیلم پوشش بسته بندی موادغذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیراستفاده ازنانوکرستال سلولز برپارامترهای مکانیکی وحرارتی پلیمر درفیلم پوشش بسته بندی موادغذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیراستفاده ازنانوکرستال سلولز برپارامترهای مکانیکی وحرارتی پلیمر درفیلم پوشش بسته بندی موادغذایی :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

هدف از بسته بندی میوه جات وسبزیجات جلوگیری از فساد میکروبی است واز دست رفتن مواد مغذی ودر نتیجه افزایش مدت زمان ماندگاری آنهاست ، بسته بندی مواد غذایی از عمده ترین کاربردهای فناوری نانو است . هدف از بسته بندی میوه جات وسبزیجات جلوگیری از فساد میکروبی است واز دست رفتن مواد مغذی ودر نتیجه افزایش مدت زمان ماندگاری آنهاست ، بسته بندی مواد غذایی از عمده ترین کاربردهای فناوری نانو است.استفاده از نانو سلولز به عنوان یکی از راههای افزایش ماندگاری سبزیجات ومیوه جات در این تحقیق مورد بحث قرار می گیرد . سلولز به عنوان فراوانترین پلیمر طبیعی دارای خصوصیات بی نظیری است که قابل مقایسه با الیاف مصنوعی نمی باشد .از روش های سل ژل به طور گسترده ای در آماده سازی مواد پیوند آلی استفاده می شود ، الیاف سلولزی می توانند به عنوان یک ماده آب دوست موثر نسبت به تشکیل هسته ورشد ذرات معدنی در محلول های آب دوست عمل کنند . نانو مواد بکار رفته در بسته بندی ها توانایی کاهش رشد قارچ را دارند . در این تحقیق سعی می شود تا با بکارگیری ذرات نانو سلولز وتولید پلیمر جدید به افزایش ماندگاری محصولات وصیفی جات دست یابیم . دانش استفاده از نانو سلولز پلی اتیلن ها یکی از دستاوردهای نوین فناوری نانو است که در بسته بندی مورد استفاده قرار میگردد ودر فناوری نانو سلولز جزاولین ها در کشور می باشد .تقاضای روز افزون برای رژیم های غذایی سالم وابداع راهکارهای مناسب به منظور کاهش ضایعات فراوان میوه وسبزیجات نیاز به بسته بندی مناسب جهت حفظ ارزش تغذیه ای وتازگی این محصولات از اهمیت خاصی برخوردار است . شایع ترین عوامل افت کیفیت در میوه جات تازه خوری واکنش قهوهای شدن ، از دست رفتن آب ، بد طعمی وفساد میکروبی است . در این تحقیق سعی خواهد شد به کاربرد فناوری نانو در بسته بندی میوه وسبزیجات پرداخته شود . میزان ماندگاری یکی از چالش های اصلی مصرف وصادرات محصولات کشاورزی ونان در مجموعه صنایع غذایی است ، رسیدن به یک پلیمر مهندسی شده می تواند کمک شایانی در افزایش ماندگاری وافزایش ارزش افزوده محصول داشته با شد . این تحقیق از این حیث حایز اهمیت است که می تواند به رفع چالش نگهداری محصولات کشاورزی کمک کند .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.